Kérdező, tényleg ajánlom a pszichológust, mert k.rvára nagy önbizalomhiányban szenvedsz, mert itt kuncsorogsz visszaigazolás miatt, hisz valójában tudom, hogy tudod, hogy egy sportos csaj vagy és nem vagy kövér, de az egódat csak így tudod növelni, hogy h..lyének tetteted magad.
De nyugi, én ettől sokkal nőiesebben vagyok izmos, de nem fogok ide képet feltenni és promózni magam, mert nincs rá szükségem.
Egyébként rettentően szánalmas a viselkedésed, hiába jó az alakod, de belülről olyan sötétség van, mint az éjszaka.
Mint ahogy a Hófehérke című mesében is az alma kívülről szép piros, de belülről mérgezett volt.
Amikor rengeteg fotót készít az illető magáról, az az önbizalomhiányra is utal. Nézz utána.
Pl.: " Ehhez hasonlóan hetedikesekkel végzett vizsgálatokban azt találták, hogy azok,akik több szelfit osztottak meg, kevésbé voltak megelégedve a megjelenésükkel,"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!