Evés zavarom lenne? Hova forduljak segítségért?
Egészségtelen étel nincs, hacsak nem hajat, követ stb eszel. Ha 1 hónap alatt 6kg-ot fogytál, akkor nagyon visszavetted a kalóriát, még a "bűnözéssel" együtt is.
Nemed, magasságod, súlyod? Milyen módszerrel fogysz, mit eszel egy nap?
Egészségtelen étel alatt értem pl: gyümölcs jogurt, néha ha sütök akkor tésztafélék mint a pogácsa stb. Elkészítem (vagy megveszem a gyereknek) és tudom hogy van otthon és nem bírom ki hogy ne egyek bele, pedig éhes nem vagyok. Néha ölni tudnék 1 szelet friss kenyérért.
Dietikus ajánlotta a napi 1200kcal-es étrendet de én állítottam össze.
Reggeli: fél csomag lapkenyér (7és17) nagyon vékonyan megkenve túróval, 6db teakolbász szelet.
Tízórai: egy fehérje shake
Ebéd:200g Sült hal vagy csirke, 300g valamilyen zöldség, ritkán krumpli.
Uzsonna: egy fehérje szelet
Vacsora: 3db tojás egy kis zöldséggel
138,5kg (mostmar) 161cm,22N
Ezt kár csinálnod, többet ártasz, mint használsz!
A te súlyoddal az 1200kcal éhezés, majd 70-80 kg fogyás után reális...
Jelenleg a vesédet teszed tönkre a tízórai, uzsonna plusz fehérje bevitellel. A túró, hús, tojás bőven fedezi a napi fehérje szükségleted.
Egyél úgy, hogy azt hosszú távon tartani tudd, jelenleg 2000 kalóriával is nagyon szép eredményt tudnál elérni.
Elkéne kezdened mozogni. Az úszás pl jó nagy túlsúlyhoz is és kíméli az izületeket. Akkor ehetsz többet.
És nyugodtan csempéssz bele "egészségtelen" (mondjuk a gyümölcs meg joghurt nem az 🤷♀️) ételeket.
Ha sokáig lemondasz olyan dolgokról amikért "ölni tudnál" akkor nem fogsz tudni sokáig kitartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!