Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Evés zavarom lenne? Hova...

Evés zavarom lenne? Hova forduljak segítségért?

Figyelt kérdés
1 hónapja diétázom, eddig lement 6kg. Éhes egyáltalán nem vagyok, viszont kényszeresen eszem (főleg este) egészségtelen ételt napi szinten. Nem tudom mit kéne tennem, le kell fogynom mert az egészségem a tét. Nagyon hosszú út áll előttem és így bűntudatom van és sikeres sem leszek így. :(
2020. júl. 31. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Egészségtelen étel nincs, hacsak nem hajat, követ stb eszel. Ha 1 hónap alatt 6kg-ot fogytál, akkor nagyon visszavetted a kalóriát, még a "bűnözéssel" együtt is.

Nemed, magasságod, súlyod? Milyen módszerrel fogysz, mit eszel egy nap?

2020. aug. 1. 01:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Egészségtelen étel alatt értem pl: gyümölcs jogurt, néha ha sütök akkor tésztafélék mint a pogácsa stb. Elkészítem (vagy megveszem a gyereknek) és tudom hogy van otthon és nem bírom ki hogy ne egyek bele, pedig éhes nem vagyok. Néha ölni tudnék 1 szelet friss kenyérért.

Dietikus ajánlotta a napi 1200kcal-es étrendet de én állítottam össze.

Reggeli: fél csomag lapkenyér (7és17) nagyon vékonyan megkenve túróval, 6db teakolbász szelet.

Tízórai: egy fehérje shake

Ebéd:200g Sült hal vagy csirke, 300g valamilyen zöldség, ritkán krumpli.

Uzsonna: egy fehérje szelet

Vacsora: 3db tojás egy kis zöldséggel

138,5kg (mostmar) 161cm,22N

2020. aug. 1. 07:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezt kár csinálnod, többet ártasz, mint használsz!

A te súlyoddal az 1200kcal éhezés, majd 70-80 kg fogyás után reális...

Jelenleg a vesédet teszed tönkre a tízórai, uzsonna plusz fehérje bevitellel. A túró, hús, tojás bőven fedezi a napi fehérje szükségleted.

Egyél úgy, hogy azt hosszú távon tartani tudd, jelenleg 2000 kalóriával is nagyon szép eredményt tudnál elérni.

2020. aug. 1. 07:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Elkéne kezdened mozogni. Az úszás pl jó nagy túlsúlyhoz is és kíméli az izületeket. Akkor ehetsz többet.

És nyugodtan csempéssz bele "egészségtelen" (mondjuk a gyümölcs meg joghurt nem az 🤷‍♀️) ételeket.

Ha sokáig lemondasz olyan dolgokról amikért "ölni tudnál" akkor nem fogsz tudni sokáig kitartani.

2020. aug. 1. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!