Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így normális?

Ez így normális?

Figyelt kérdés

Az hogy naponta akár 2-3 kg a súlyingadozásom.. És általában ez úgy van hogy az a súly több napig is fenn marad... Kb 3-4 nap után vált megint súlyt.

Ez így normális?

2020. júl. 31. 09:41
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Az ingadozás természetes, de ez kissé nagynak tűnik.
2020. júl. 31. 09:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezért mondom... De egyébként van hogy csak 1 kg de ez változó.
2020. júl. 31. 09:48
 3/7 anonim ***** válasza:
28%
Beszélj szüleiddel, menj el doktorhoz esetleg.
2020. júl. 31. 10:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem reggelről estére is van kb 2 kg ingadozás
2020. júl. 31. 13:35
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
Egy kicsit nagy az ingadozás.
2020. júl. 31. 14:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem írtad, milyen nemű vagy, de nőknek ingadozóbb a súlya, mint a férfiaknak, mert a ciklus során a vízvisszatartás elég változó lehet.

Próbáld minden nap azonos időben, azonos körülmények között mérni magad! Sokat számít, hogy van-e rajtad ruha. Érdemes könnyű alsóruhában, fehérneműben a mérlegre állni. Számít, ha ettél, ittál előtte, wc előtt vagy után méred-e magad stb.

Figyelni kell arra, hogy a mérleg egyenletes felszínen legyen. Mérés előtt győződj meg arról, hogy nem billeg-e.

Az is lehet, hogy rossz a mérleged.

Érdemes centivel is mérni a körméreteket, sokszor megbízhatóbban mutatja a fogyást a centi.

2020. júl. 31. 15:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, és a centit is szoktam mérni.
2020. júl. 31. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!