Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » HELP! Mit csináljak hogy...

HELP! Mit csináljak hogy kisebb legyen? :S

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok és vékony (legalábbis én is úgy érzem és mások szerint is)Nem vagyok az a csont sovány de vékony vagyok....Viszont a fenekem elég nagy:S eddig nem zavart de már kezd....és ezt anya is többször mondta már nekem=/

Mit tehetnék?(az ÖSSZES zöldséget és gyümölcsöt utálom szóval az kizárva!!)

MIT CSINÁLJAK!???

előre is köszi:)

2010. aug. 3. 20:40
1 2
 1/15 anonim válasza:
33%

RESCUE

hát ha nem eszel zöldséget-gyümölcsöt, akkor nagy feneked lesz! ez van!

2010. aug. 3. 20:42
 2/15 anonim ***** válasza:
46%

az, hagyján, hogy nagy feneked lesz, de még narancsbőröd is lesz, a hajad és a körmöd és a bőröd randa lesz a vitaminhiánytól és az ásványi anyag hiányától....

amúgy dobj már egy képet, mi az a nagy fenék? és kezdj sportolni

ja, volt egy randa gebe osztálytársam, akinek szintén zöldségundora volt...és állandóan bundás kenyeret zabált, meg édességeket...a csontjai tropára vannak már most 33 évesen és ki-be járkált évekig a kórházba, mert kb hetente 5 napon keresztül ömlött az orra vére

2010. aug. 3. 20:47
 3/15 A kérdező kommentje:

Nem fogok képet küldeni xD

És szerintem van megoldás zöldségek nélkül is!UTÁLOM!És nem fogom megenni!

2010. aug. 3. 21:18
 4/15 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon egyszerű; akkor ne egyél semmit. Ennél komolyabb tanácsot nem lehet adni.
2010. aug. 3. 21:21
 5/15 anonim ***** válasza:
59%
uh te tényleg 14 lehetsz :D
2010. aug. 3. 21:23
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom elképzelni h lehet utálni a gyümölcsöket/zöldségeket... Jó nem kell kelbimbót meg karalábét rágnod egész nap, de nem tudom felfogni, hogy nem eszed meg az epret, almát, barackot... Semmit? Ananász? jó zsírégető...
2010. aug. 3. 21:29
 7/15 anonim ***** válasza:
Hűha. Igazad is van, nem kell megenni azokat az undorító zöldségeket, gyümölcsöket. Hülyék azok, akik azt mondják, hogy szükség van rá. Végülis ők csak szakemberek. Majd egy 14 éves kis csitri megoldja a problémát! Hajrá!
2010. aug. 3. 21:29
 8/15 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne a zöldség-gyümölcs nélküli "megoldás":)
2010. aug. 3. 21:35
 9/15 anonim válasza:
Vágd le a feneked! menj zsírleszívásra!
2010. aug. 3. 21:43
 10/15 A kérdező kommentje:

21:29 a-a semmit..na jó de a banánnal még elvagyok meg húslevesbe a répa krumpli de semmi több!

Akkor ha így jobban esik milyen gyakorlatok vagy módszerek vannak??Így most jobb??????!???

2010. aug. 3. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!