HELP! Mit csináljak hogy kisebb legyen? :S
14 éves lány vagyok és vékony (legalábbis én is úgy érzem és mások szerint is)Nem vagyok az a csont sovány de vékony vagyok....Viszont a fenekem elég nagy:S eddig nem zavart de már kezd....és ezt anya is többször mondta már nekem=/
Mit tehetnék?(az ÖSSZES zöldséget és gyümölcsöt utálom szóval az kizárva!!)
MIT CSINÁLJAK!???
előre is köszi:)
RESCUE
hát ha nem eszel zöldséget-gyümölcsöt, akkor nagy feneked lesz! ez van!
az, hagyján, hogy nagy feneked lesz, de még narancsbőröd is lesz, a hajad és a körmöd és a bőröd randa lesz a vitaminhiánytól és az ásványi anyag hiányától....
amúgy dobj már egy képet, mi az a nagy fenék? és kezdj sportolni
ja, volt egy randa gebe osztálytársam, akinek szintén zöldségundora volt...és állandóan bundás kenyeret zabált, meg édességeket...a csontjai tropára vannak már most 33 évesen és ki-be járkált évekig a kórházba, mert kb hetente 5 napon keresztül ömlött az orra vére
Nem fogok képet küldeni xD
És szerintem van megoldás zöldségek nélkül is!UTÁLOM!És nem fogom megenni!
21:29 a-a semmit..na jó de a banánnal még elvagyok meg húslevesbe a répa krumpli de semmi több!
Akkor ha így jobban esik milyen gyakorlatok vagy módszerek vannak??Így most jobb??????!???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!