Kinek mi a tapasztalata a fogyási folyamatban beálló stagnálásról?
Tulajdonképpen már a normál testsúly határán vagy úgyhogy itt már nem fognak könnyen lecsúszni. Érdemes valamilyen aerob mozgást választani és azt hosszú távon végezni 20-30 percig illetve viszonylag kényelmesebb tempóban de mindenképp hosszabb időn át. Ilyen például a futás, biciklizés vagy 1 óra séta.
Persze érdemes tartani a diétát és természetesen ezektől sem fog azonnal lecsúszni de meggyorsíthatja a fogyást, illetve hosszútávon is kedvezőbb mert nehezebben mennek vissza a kilók.
Ez a víz.
Lehet, hogy ebben a melegben többet izzad, párologtat az ember, de többet is iszik. 30 deka az egy pohár víz. Inni viszont muszáj, lehet, hogy a 66 kilódból most le tudnál pár nap alatt menni 63-ra, ha lényegesen kevesebbet innál, de az se tartós nem lenne, se egészséges.
A stagnálások után mindig megindul lefelé a súly ismét.
Én amikor a kalória bázisban megnézem hogy miből mennyit vittem be, az a jellemző, hogy ch-ból még vihetnék, a fehérjét túlléptem. A zsír változó. Nem eszem lisztes, cukros dolgokat, kenyeret is alig. A mozgásom aerob jellegű, vagy 50 perc ellipszis tréner, vagy egy óra box (zsákolás+erősítés).
Köszönöm a sok sok hasznos választ, mindenkinek ment a zöld.
#15: A kalóriabázis nem szentírás. Ha azt követtem volna, amikor lefogytam, napi 1200 kcal-t ehettem volna, ehhez képest kb. 1500-1600 kcal-t vittem be, mégis gyorsabban lefogytam. Az efféle kalkulátorok által javasolt makrók sem mindenkinek válnak be, ezért is írtam, hogy változtass a makrókon. Eddig milyen makrókat céloztál meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!