Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Úgy le lehet fogyni, hogy az...

Úgy le lehet fogyni, hogy az adagokat fele akkorára csökkentjük és mellé minden nap eléget 800 kalóriát?

Figyelt kérdés

A lányom 14 éves, 165cm és 70 kg. Szeretne lefogyni mert nem is érzi jól magát és ez már túlsúly is. Így le tudna fogyni? (az adagokon kívül persze arra is figyelünk, hogy mit eszik)

Azt a 800 kalóriát meg futópadon, tempós sétával égeti el, mert futni nagyon nem szeret.

2020. júl. 29. 10:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy amúgy, hogy 800 vagy 500. Próbálja meg, ha a rágcsálást elhagyja és tényleg gyalogol másfél órát naponta, normál ételadagok mellett, jó eséllyel fogyni fog. Pláne, hogy fiatal.
2020. júl. 29. 18:28
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hasznos választ. Egyébként a 800 kalóriát a gép írja. 5 km/h és 8%-os emelkedő. Majd megnézem, hogy jól mér-e.
2020. júl. 29. 19:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Emelkedőre föl tényleg lehet lényegesen több, mint a sima séta. De amit a gép ír, az is becslés.
2020. júl. 29. 21:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem szerezzetek be egy okosorat, engem motival az edzesben, mert szeretem rajta latni az elegetett kaloriakat :)) Es pontosan is mer (szerintem), mert eleg realisak az ertekek, amiket mutat. Egyebkent en azzal kezdtem az eletmodvaltasom, hogy elso korben lemertem grammra pontosan, hogy miket ettem egy nap, es kiszamoltam az osszes kaloriat. Ebbol mar szepen lattam, hogy hol tudnek lefaragni a felesleges kaloriakbol,de tenyleg fontos becsuletesen lemerni es felirni minden egyes falatot! En rengeteget nasiztam, es szintre eszre se vettem, mert aprankent ettem a nap folyaman, de a vegen lattam, hogy siman osszejott 600 felesleges kaloria, amire egyaltalan nem volt szuksegem.
2020. júl. 29. 22:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Tuti nem éget annyit, a gépek átlag emberrel (75kg, férfi, közepesen izmos) számolnak, de még ebben a vonatkozásban is eléggé túlbecsülik az égetést. Arról szívesen megfeledkezik mindenki, hogy a szervezetünk az energiaoptimalizálásra született, vagyis mindent a legkevesebb energiafelhasználással akar elérni, így a mozgásformákkal is egyre kevesebbet és kevesebbet éget el.

Lényeg a lényeg, ne igazán számoljatok a séta kalória mínuszával.

2020. júl. 30. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!