Mit kellene még tennem? Vagy hogy? .16 éves lány vagyok és fogyni szeretnék, mert felszedtem jó pár kilót. Eddig 165 cm és 57 kiló voltam most már 64 kiló vagyok.
Nah velem detto ugyanez a helyzet alakult ki-.-....en mar tudod mit csinalok ...semmit leszarom amikor fogyoztam mert visszahiztam kb 3 kg-t de ez a kontinens valtas miatt okozott lelki traumam valtotta ki xd...szal beijedtem...es 2 x annyi torna szinte full time-osan es 2x nagyobb odafigyeles a kajamra hogy mit eszem....mindezz semmit nem ert 3 honapig csinaltam....Es nemhogy fogytam volna vayg legalabb a sulyomat tartottam volna ezekkel...meg hiztam.....hat nah kocce nem....merges lettem es azota abbahagytam a dolgot...es leszarom....majd haz haa megyek magyarorszagra nagyobb lelkesedesem lesz s...lefogom tudni adni...de itt...ahh meg serencse hogy kb 6 honap es welcome Hungary :):):)
Addig meg en nem tok ugy elhizni hogy a buszra ne ferjek fel xd ;)
Nah most ez nem volt nagy segitseg neked inkabb nekem hogy ezt leirhattam xd
Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!