Nők volt már köztetek itt olyan aki nagyobb súlyról indult lefogyott és miután lefogyott a szerelem is rátalált?
Sajnos azt vettem észre, hogy a súlyom miatt nem akar senki komolyabb kapcsolatot.
Mindig mondják milyen szép arcom van stb...de úgylátszik kell a vékony test is. Valakinek volt hasonló sikersztorija?
Semmilyen módszer nincs, abban az értelemben, hogy "diéta"! Azok csak a sóvárgáshoz és a jojó effektushoz vannak, egyszerűen egészséges táplálkozás+mozgás.
akaraterő→életmódváltás→kalóriadeficit, ennyi. (persze előtte orvos, hogy nincs e valami betegséged, ami hátráltatja a dolgot)
Ha extra nagy a súlyfelesleg érdemes személyi edzőt is felkeresni, mert nem lehet akármit/akárhogy hirtelen sportolni.
Kérdező
Én fogytam ( eddig) 52 kg- t a 105 kg feleslegemből.
A módszer amit követek az egy speciâlis étrend. Mivel szénhidràt intoleranciàm van, így a szénhidràtbevitelt kellett csökkentenem, zsírból viszont sokat fogyasztok, az adja az étrendem alapjàt. Ez a betegség csak kezelhető életmód teràpàval- étrendi vàltoztatàsokkal, rendszeres mozgàssal, de nem gyógyítható.
Pl ha teszem azt lefogyok 65 kilóra, de megint elkezdenék sok szénhidràtot enni, megint beütne a betegség, megint tartósan felmenne az inzulinszintem amiből sajnos a bajom miatt többet termelek mint kéne ( hiperinzulinémia) és megint elhíznék. Szóval nekem alacsony szénhidràtbevitellel az inzulinszintemet kell kordàban tartanom. Nem fogyókúra, hanem életmód. Most màr majdnem màsfél éve csinàlom és életem végéig így kell élnem, ilyen tudatosan kell ennem. Amit amúgy nem bànok, örülök neki, mert sokkal jobban érzem magam így, mint pl anno kalóriaszegény étrend mellett. Azokat nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!