Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nők volt már köztetek itt...

Nők volt már köztetek itt olyan aki nagyobb súlyról indult lefogyott és miután lefogyott a szerelem is rátalált?

Figyelt kérdés

Sajnos azt vettem észre, hogy a súlyom miatt nem akar senki komolyabb kapcsolatot.

Mindig mondják milyen szép arcom van stb...de úgylátszik kell a vékony test is. Valakinek volt hasonló sikersztorija?

2020. júl. 21. 17:39
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
1-es vagyok,engem érdekelne a te sztori is kicsit bővebben.
2020. júl. 22. 10:32
 12/32 anonim ***** válasza:
34%

9/11, saját szegénységi bizonyítványodat álítottad ki! Amiket leírtam a tények! Nem hit kérdése.:D Gyere állok elébe, találkozzunk személyesen, meghívlak egy reform vacsira!

Leírtam, hogy vannak betegségeim, hasimoto pl autoimmun, mire diagnosztizálták rég késő volt...mert gyerekkorom óta küzdöttem vele! Sok idióta orvos...

Tehát nem a kövérségem miatt vannak eü problémáim, hanem bizony fordítva! Még ha Neked nehéz is elhinni, hogy nem mindenki zabálástól hízik! Némi alap egészségügyi ismeretek rád férne! Hashimotóból nem tudsz kigyógyulni nem egyszerű pajzsmirigy alulműködésről van szó, anire bekapsz 1 szem bogyót! De neked fogalmad sincs ezekről a dolgokról, látszik! Ahogy azt se értheted az alacony szellemi képességeiddel, hogy nem mindenkinek az 50-60-70kgs nő az ideál!

Képzeld dolgozom, tanulok és még háztartást is vezetek a 160kg-mal, sőt rendszeresen úszni járok és bizony ebben a jó időben szinte minden szabadnapunkon strandolunk a párommal, aki büszkén felvállal, ölel és csókol nyilvánosan is, mert ezt jelenti a szeretet! Gondolom neked ez semmit nem mond...

Elkell keserítselek semmilyen egyéb más betegségem nincs, ami van(ir,pcos) is a hashimotó vele járója, ez olyan mint a bermuda 3szög! Ezekkel pedig vígan megélem az öregkort is, persze -30kgnak örülnék, annyival már családalapításba is bele mernék vágni és teljesen elégedett lennék az alakommal, de nem több.

Nem izgat se a lepotozás, se a fikázás azért mert valakinek fáj az igazság és, az ha nem mindenki akar topmodell alkat lenni, mert nem is tudna vagy mert bizony nem is kell!;)

2020. júl. 22. 15:53
 13/32 anonim ***** válasza:
37%

1. bármikor állok elébe a 'reform vacsidnak', csak ne legyen hízlaló :)

2. bizonyos elhízással kapcsolatok, magának az elhízásnak a velejárói. Mondhatom, hogy szinte mind.

3. Tizenéve foglalkozom sporttal és táplálkozás tudománnyal. Attól, hogy ezek a betegségek engem nem érintenek, még értek hozzá.

4. attól hogy az úszás megy, más mozgással már meg fog gyűlni a bajod, később csak jobban.

5. 70kg-os nőt is túlsúlyosnak tartom :)

2020. júl. 22. 16:02
 14/32 anonim ***** válasza:
62%
A hasimoto egy veleszületett genetikai betegség, nem a túlsúlytól alakul ki. Még a tudósok sem értik pontosan hogy és miért alakul ki, szerencse, hogy te jobban tudod náluk meg annál a szegény lánynál is aki szenved tőle.
2020. júl. 22. 16:40
 15/32 anonim ***** válasza:
25%

Hahaha, más mozgásformák is mennek, kardiozni is szoktam ill. tollas, pingpong, zumba, nordic walking. Mikor mihez van kedvem! Tudom számodra elképzelhetetlen, hogy ilyen túlsúllyal nem csak fekszem és eszem szétfolyva a kanapén.:D Akkor még

nem halottál a 160-180kg-s súlyemelőkről és body builderekről! De 202kg-s is van csupa izom színész, hiába nehezebb az izom, ugyanaz a vázrendszer cipeli.;-)

Körbenézhetsz a hütőmben is nyugodtan ha szeretnél, nálam se fehérlisztet, se finomított cukrot nem találsz, hosszú évek óta dietetikus által összeállított étrend alapján étkezem.

De hogy még jobban lesokkoljalak, tesóm személyi edző és táplálkozási tanácsadó a biotech-nél dolgozik, úgyhogy ezt most nagyon buktad.:DD

És még ő is elfogad! Sőt, neki is a teltebb nők tetszenek, nem pedig a férfi testű kigyúrt

nők vagy a 50kg-s vaságyasak.

Köszönöm, nekem ez elég. A 70kg-s nő pedig nem kifehezetten túlysúlyos, ha esetleg hozzá 150cm magas akkor lehet mondani, de még az se elhízás vagy kóros elhízás, inkább csak skinny fat! Ezekkel a különbségekkel is tisztában kéne lennie egy "tizen éve sportolónak", de gondolom te "nojbi tornán" szocializálódtál!

Arról már nem szólva, hogy rég elavult a BMI alapján megítélni valakit,sokkal fontosabb a testzsír százalék!

Hangsúlyozom senki ne akarjon több tíz kiló felesleget cipelni, mert valóban sok gondot okozhat, ha nem is fiatalon, de 40-50felett, de még ez sem igazán törvényszerű, ahogy vékonyak is lehetnek cukorbetegek, asztmások, viszeresek, szívbetegek! Viszont nem mindenki a zabálástól kövér és a bizony a telt/molett nő is lehet gyönyörű! A férfiak többsége is a nagy segget, nagy mellet szereti, és az intelligens férfi fel is vállaja! Nem a társadalmi nyomásnak és aktuális divathóbortnak akar megfelelni.

Hagyjuk meg és fogadjuk el ha valaki más véleményen van!

És ha már állítasz valamit, tények legyenek mögötte és ne vagdalkozás+személyeskedés.

Szívesen folytatom privátban, hogy ne offoljuk szét a kérdező posztját!

2020. júl. 22. 16:52
 16/32 anonim ***** válasza:
0%
14/15, köszönöm szépen, kedves vagy!:)
2020. júl. 22. 16:53
 17/32 anonim ***** válasza:
48%
Szívesen. Utálom az ilyeneket, akik ide járnak szemétkedni. Persze mindegyik személyi edző és táplálkozás szakértő. Elhiszem hogy ők milyen jól néznek ki és nem gondolom, hogy a túlsúlyosok nem tehetnek az állapotukról, de ha tényleg végig olvasta volna amit írsz, akkor megértette volna hogy te a kivétel vagy és tényleg sokkal nehezebb neked a mindennapi élet is. Szorítok neked, hogy tudj egészségesebb súlyra fogyni.
2020. júl. 22. 17:01
 18/32 anonim ***** válasza:
0%

Köszi, azon vagyok!:)

Én amiket írtam, mind igaz és látható nem a googlen vagy az "űrhajós norbin" szereztem a tapasztalatom és tudásom e témában!

Aki nem hiszi, állok elébe!

Az élet nem az ítélkezésről hanem az elfogadásról kellenne szóljon! Főleg a "sportoló és egészdégtudatos" emberkéktől szégyen az ilyesfajta hozzállás és megnyilvánulás!

Persze valahol megértem őt is, illetve próbálom (ha valós személyről és nem trollról van szó) én is szoktam magamban mérgelődni mikor erősen elhízott személyek burger kinges zacskóval ülnek a metrón vagy a cukros fornettit tömik magukba a buszon...Szomorú, de nem ítélkezem!

2020. júl. 22. 17:16
 19/32 anonim ***** válasza:
71%

200 kg voltam, nem igen vettem nőszámba a pasik, ami éprthető. Lefogytam, először 125 kg-osan lett valakim, de az még ilyen futó volt, aztán 105 kg voltam mikor összejöttem a párommal. Most 90 vagyok. Mivel nem ismert 200 kg-osan, így a mostani külsőm a természetes neki, még akkor is, ha rettenet lóg mindenem.

Kedves 162 kg-os sorstárs. Megkérdezhetem mennyi idős vagy?

2020. júl. 22. 17:24
 20/32 A kérdező kommentje:

#19 én is kicsit ettől félek

Jelenleg 120kg vagyok de voltam már 139kg is.

A felkaromon főleg az egyik karomon eléggé lóg már most a bőr.

Tudom lehet műtéttel helyrehozni ha fogyok de ahh nem igazán szeretnék műtétet majd.

2020. júl. 22. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!