Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le végleg 60...

Hogyan fogyjak le végleg 60 kilóra?

Figyelt kérdés
A súlyom évek óta tönkreteszi az életemet, lefogytam éhezéssel 27 kilót, ezután lettem anorexiás, és csak éveken át tartó pszichológusi kezeléssel jutottam el egy önelfogadáshoz, ami a jelenlehi 77 kilóig vezetett. A magasságom 177 centi, borzasztóan érzem magam, nem merek kikelni az ágyból, társaságba menni, emiatt ment tönkre minden kapcsolatom az előző iskolámban, most új gimibe kell mennem. Nagyon nem akarok hogy az utóbbi évek ördögi köre megismétlődjön, és borzasztóan félek a kudarctól.

2020. júl. 17. 16:17
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
Mostani súlyod?
2020. júl. 17. 16:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
1-es, írja hogy 77 kg jelenleg.
2020. júl. 17. 16:28
 3/7 anonim ***** válasza:
13%
Jah, nem vettem észre
2020. júl. 17. 16:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben felkeresnék egy dietetikust és személyi edzőt. És visszamennék a pszichológushoz néha, nehogy megint vissza ess az anorexiába.
2020. júl. 17. 16:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsoval ertek egyet. Emellett, azert valahogy ra kene jonnod, neked mi a belso erteked. Es elfogadnod hogy nem minden a kulso! Ha ennyire szeretnél szep vekony feszes lenni,kotelezd el magad az edzes mellett. De az a baj,hogy amig ezt magadban nem teszed rendbe, sose leszel megelegedve.
2020. júl. 17. 17:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
"lefogytam éhezéssel 27 kilót" - most egészséges módszerekkel próbálkozz. Figyeld a makrókat, vitaminbevitelt, és mozogj is. Emellett keress valami olyan tevékenységet, amiben jó vagy és szívesen csinálod, hogy ne csak a külsőd és a súlyod alapján legyenek sikerélményeid.
2020. júl. 17. 17:35
 7/7 anonim ***** válasza:

2 dolgot tudsz csinálni.

Vagy elfogadod magad, vagy lefogysz.

Ha a fogyás nem megy másképp akkor ahogy írták előttem szakemberekhez kell fordulni.

Én egyébként azt javaslom hogy simán egyél mindent, csak kevesebbet és fokozatosan válts egészségesebb verziókra, és kezdj el sportolni bármit.

Ha bármilyen kérdésed van inkább írj nekem, minthogy valami baj legyen.

2020. júl. 17. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!