170cm, 55kg. Nem kevés ez?
Szerintem nem kevés. Ugyan ilyen magas vagyok, voltam ennél valamivel kevesebb kiló is és teljesen egészségesen néztem ki, jól is éreztem magam a bőrömben.
Ha alig eszik, az viszont már gond.
Bocsi, de annyira gyök.erek vagytok, hogy ezen most meglepő dtem.. 😂
Írta, hogy 55 kilósra KOPLALTA magát, ami NEM normális. Akkor lenne normális ez a súly, ha egészségesen lefogyott volna, megfelelő kaja és edzés segítségével. A csajszi fejében már nem az 55 kiló a cél, egyre lejjebb fogja fonnyasztani magát,hiánybetegségei lesznek stb.
Beszéljetek vele minél hamarabb, mert nem fog megállni 55 kilónál, mikor meg 40 kilósan az ágyból nem tud kikelni, akkor már késő lesz.
Ha egy lány 170cm vel alapból 55 kiló, az teljesen normális. Esetleg ha egészséges módon fogy ilyenre,csak mert karcsú szeretne lenni,az is.
De ha egészségtelenül éri el, és továbbra is fogyni akar,akkor NEM!!
Alkatfüggő. Ismerek nőt ilyen arányokkal, egy élő Barbie baba,csak sportos kiadásban. Kocka has, kerek fenék, karcsú alkat, hosszú lábak. De ő sose fogyózott, sőt kifejezetten formásodás miatt jár edzőterembe.
Ha egészségtelenül fogyott le, akkor kevés. Nem kifizetődő megerőszakolni a saját alkatunkat. Inkább annak megfelelően érdemes formálni, hogy kihozzuk magunkból a maximumot. Remélem húgod is mihamarabb rájön erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!