170cm-hez nagyon kevés az 55kg?
BMI: 19,3
Mell: 90cm
Derék: 63cm
Csípő: 90cm
hát: 73cm
19/L
Hát... van valami érdekesség a szervezeted működésében, ami feltűnő? Pl. sokat kakilsz, keveset eszel, keveset mozogsz, fáradt vagy, sok véárt vesztesz, nem menstruálsz, véreset kakilsz, stb? Mert akkor ezt kéne helyrehozni, és ha jól érzed Magad, akkor szerintem ne aggódj. Egyébként meg valóban vékony vagy nagyon, de ez csak akkor probléma, ha van is valami betegséged, ami okozza, illetve ha nem érzed jól Magadat, pl. gyenge vagy.
A BMI 20 fölött a jó.
Ez a foto egy hasonlo magassag es sulymeretekkel rendelkezo lanyrol van: [link]
Eleg vekony, de meg nem beteges.
175 cm és 50 kg nálam, és sztem ez még belefér, van aki 40 kiló ilyen magasság mellett, ott már van baj.
19/f
Kiló és magasság nem számít. De 90/63/90 szerintem tökéletes.
Én ugyanígy 170 cm 55 kg vagyok de eléggé hájas..
Nekem mell és csipő kisseb jóval viszont derekam pár centivel nagyobb, és hasra hízos vagyok :(((
Köszönöm mindenkinek!
Tapasztalok egészségügyi problémákat (gyakori szédülés, ájulás, rosszullét), de ezt eddig a stressznek tudtam be.
Anyukám vetette fel ma, hogy esetleg felszedhetnék pár kg-t hátha segítene. Csakhogy nem megy.
Régebben én is pocis típus voltam, jelenleg ilyen a hasam:
sztem jó vagy, nem ke híznod. viszont én pl kipróbálnám a paleót, a zsírosabb kajákat, husokat, tojást, bacont, zöldségekkel :) pl egy sokbaconös tojásrántotta vagy egy ilyen: [link]
és tuti h nem fogsz se hízni, se rosszul lenni, lesz egy csomó energiád és nem fogsz szédülni meg ilyenek. miket eszel amúgy? amúgy 170-hez, a 45 is tök jó, vékony alkathoz:) úgyhogy a súlyod nem kevés, nem ez a baj
Szóval teltebb voltál, csak valamikor jelentősen fogytál?
És az mihez köthető?
Növéshez vagy betegséghez?
Orvoshoz milyen gyakran jársz?
Nagyon változó volt a súlyom egész gyerekkoromban.
8 és 12 éves korom között nagyon sovány voltam, kb 26-35kg.
Aztán 14-15 évesen hirtelen felszedtem, 164 cm-hez voltam 64kg.
17 éves koromra szerencsére nőttem, akkor már elértem a 170cm-t, és csak 59 kg voltam.
Kb márciusig tartottam a súlyom, aztán 1 hónap alatt (nem szándékosan) lement 4kg. Azóta akármit eszek, nem szedek fel. Ami még jó is lenne, de állandóan rosszul vagyok.
Éves kivizsgálásra járok, nyáron kéne mennem megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!