Valaki segítene hogyan kezdjek neki a fogyókúrának?
Ha nincs valami anyagcserebetegséged akkor nem gondolom, hogy speciàlis étrend kellene.
1. Ne fogyókúràzz, vàlts êletmódot
2. Figyelj a tested jelzéseire ( akkor egyél ha éhes vagy)
3. Koncentràlj a teljes értékű élelmiszerekre pl ( zöldségek, húsok, tojàs, olajos magvak, tejtermékek, gyümölcsök, teljes értékű gabonàk
4. Kerüld a feldolgozott, finomított, adalékanyagos vackokat amennyire lehet, fehérlisztes, cukros dolgokat főleg.
5. rendszeresen mozogj
6. Legyen motivàciód ( egy felsőbbrendű cél, amihez a fogyàs hozzà fog segíteni, pl az egészség)
7. Ha valamit " elrontasz" az étrendben, akkor se add fel.
Kb ennyi.
Hát lehet le leszek cseszve de veszem a bátorságot és megirom.
Amióta élek fogyózom voltam 60 és 46 kiló is az elmúlt 10 évben.
Amikor cukros ételeket eszem akkor általában nagyon szomorú vagyok, pedig tudom hogy üres kalória nincs benne semmi rost, vagy fehérje, a ch tartalma pedig nagyon magas. Hol figyelek az étkezésre hol nem pl ma nem figyeltem so ch-t ettem. Amikor figylek az étkezésre akkor zabkását reggelizem amit nem igazán szeretek szerintem nincs íze és nem is laktató. Iszom mellé egy tejes kávét. Ebédre zölséget, majonézzel. Álltalában ebéd után veszítem el akontrollt, és eszem valami cukros dolgot, meg iszom tejeskávét, vacsoorára azt sem tudom mit ehetnék ugyhogy megy ismét a rossz minőségű kaja.
Biciklizem napi 5-6 alkalommal 2 órát van hogy egész héten megvan a napi 2 óra de amikor fáradt vagyok vagy amikor az időjárás közbelép akkor nem tudok menni.
Az életmódváltással kapcsolatban vannak tapasztalataim, de valahogy nem érzek rá erőt.
Am ha nem vagyok éhes akkor is reggelizem, baj lenne ha a reggelit kihagynám és mondjuk délben enném meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!