Miért csak ilyen keveset fogyok?
Június elsején kezdtem bele az életmódváltásba. Nem ettem azóta se cukrot, se kenyeret, se zsírt , chipset, csokit, hamburgert , kólát. Szóval értitek semmi üres kalóriában tucsogó ételt- italt.
Mindennap gyaloglok 3km-t. Minden második nap futok. Egy héten 6szor edzek. Napi kalória bevitelem 1200-1500 között mozog.
Jól bírom, a gyomrom is összeszükült. Szedek C vitamint, magnéziumot, kalciumot. Edzés után fehérjeturmixot. Rengeteg zöldség , soványhús, hal van az étrendemben. Grammra kiszámolva.
Nem értem! Eddig 2,5 - 3 kiló ment le. Ugyanolyan zsírosnak látom a hasamat, lábamat, karomat stb. Kezdek bepánikolni, hogy ilyen maradok bármit teszek!
Mit ronthatok el?
Mivel mindennap látod magad, nagy valószínűséggel nem fogod észrevenni a változást, max. előtte-utána fotón és ruhákon.
Fogyás lassú folyamat, ne várd, hogy hirtelen bomba alakkal ébredsz, akkor nem fogsz csalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!