Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy, hogy ennem...

Miért érzem úgy, hogy ennem kell? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Elkezdtem egy diétát, mellette edzek is. Próbálom betartani az étrendet, nagyrészt sikerül is, de nagyon sokszor nagyon nehéz visszatartani magamat. Például most az előbb ettem 2 falat szendvicset, viszont reggelire lángost ettem (ez egy kivételes alkalom volt),ezért nem szerettem volna több szénhidrátot enni ma. Persze most nagyon nagy bűntudatom van. Mit tehetek ez ügyben? Hogy betudjam tartani a diétát szigorúan? Egyébként ezelőtt nagyon egészségtelenül étkeztem. Nasiztam szinte egész nap, egészségtelen kajákat ittam és ettem, ezt pedig egyik napról a másikra változtattam meg. Nem tudom, hogy hasznos infó-e, de 191cm vagyok és 102kg.

2020. júl. 8. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan megehetted volna az egész szeletet, mellé nagy adag zöldség, holnap úgysem fogsz lángost enni. Ha éhes vagy, akkor nem jól választod a hozzávalókat, de lehet, hogy a csipegetés hiányzik, akkor egyél 1-1 gyümölcsöt, vágj össze zöldséget.
2020. júl. 8. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A hirtelen változtatás sokkal nehezebb az első napokban, mint ha fokozatosan állnál át. A szervezeted hozzászokott a sok egészségtelen ételhez, most pedig nem kapja meg, időbe telik, amíg megszokja a változást. Emiatt ne legyen bűntudatod, haladj szépen tovább a cél felé.
2020. júl. 8. 22:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mióta csinálod?

Ne diétaként fogd fel, hanem életmódváltásként. Nem is kell olyan szigorúan betartani. A vékony emberek is megesznek néha egy lángost vagy pizzát.

Gondold át eddig mit csináltál rosszúl és korrigáld. Kevesebb nasi, több egészséges étel megfelelő adagokban. Plusz valamilyen mozgás.

Ne legyem bűntudatod, néha belefér egy-egy nap amikor elengeded magad.

Fogd fel úgy, hogy a fogyás nem egy sprint hanem egy végtelen maraton. Bírni kell, és ha x dolgokról folyamatosan lemondasz akkor nem fogod bírni. Kell néha egy kis "utánpótlás" :)

2020. júl. 9. 05:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2020. júl. 9. 13:16
 5/5 anonim válasza:
Nem kell, hogy bűntudatot érezz, mindenkivel megesik néha. Én is fogyózom (175cm/85kg), nekem is lecsúszik néha 1 fagyi vagy csoki :) A lényeg, hogy ez ne legyen rendszeres. Szerintem, ha teljesen kiiktatnál minden "bűnös" kaját az étrendedből, előbb-utóbb falásrohamaid lennének, és az nem lenne túl jó. További sok sikert a diétához! :)
2020. júl. 16. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!