Fogalmam sincs hogyan egyek.., annyi fajta irányzat van. Nektek mi vált be? Többi lent!
Én mindent eszem amit megkívánok a kalóriakeretemen belül, de persze igyekszem az egészséges alternatívákat választani, rengeteg zöldség, hüvelyesek, friss alapanyagok.
Egy héten kétszer főzeléket eszem önmagával sűrítve, feltétnek vagy főtt tojás vagy tükörtojás esetleg omlett minimális liszttel ilyenek.
Nekem a lowcarb vàlt be. -50 kg eddig.
Voltak próbàlkozàsaim kevés evéssel, szénhidràtalapú, kalóriaszegény diétàkkal is, 160 grammos szénhidràt diétàval - alacsony kalóriàval. Nem ment, szarul éreztem magam.
Végülis mindegy mi volt régen, a lényeg hogy megtalàltam a sajàt utamat, és màr soha nem is akarok màst.😊
Szerintem nem vagyunk egyformàk, ki kell próbàlnod, hogy te milyen étrend mellett érzed magad a legjobban, fogyàssal együtt.😊
Én kb. 18 éves korom óta kerestem a számomra ideális étrendet, elég sok időbe telt, mire megtaláltam :) Egy időben majdnem vegetáriánus voltam, ettem natúr müzlit (nem gabonapehely), szóját, tejtermékeket (kefír, natúr joghurt), kevés húst, tojást, zsír helyett növényi olajat, sok zöldséget, gyümölcsöt - amiket a mainstream dietetika propagált már akkor is -, ez egyáltalán nem vált be, nem lettem se egészségesebb, se vékonyabb. Aztán egyszer Atkins diétával sokat fogytam, ez hatásos volt, de nem tudtam sokáig tartani, de legalább rájöttem, hogy nekem mennyire számít a szénhidrát mennyisége. A mostani étrendem, ha címkézni akarnám, low carb és majdnem paleo, de annál kicsit lazább. Egy ideje csiszolgatom... Ami mindig jellemző volt, az a sok zöldség, gyümölcsöket is szoktam enni.
6-osnak igaza van, ki kell próbálni párat és aztán majd rájössz, neked mi a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!