Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha töbletem lett kalóriából a...

Ha töbletem lett kalóriából a sport miatt, akkor azt muszáj "leennem" ?

Figyelt kérdés
Ez így elég bugyután hangzik de majd mindjárt kifejtem :D szóval mióta életmódot váltottam 2000 kalória a napi szükségletem egy nem túl gyors fogyáshoz. Ez mellé heti 3-4x szoktam bicajozni, kisebb nagyobb távokat (most még 20-60km között, majd később növelem) és tegnap egy 50km-es távot tettem meg viszonylag gyors tempóban (2 óra alatt) és beírtam kalóriabázisra a "Mit sportoltál?" mezőbe. És megduplázta a mennyiséget, tehát 4000 kalóriányi táplálékot vihettem volna be. Természetesen nem tettem meg, nem tudok ennyit enni, még a 2000et se léptem át. Nem voltam éhes jobban, mint máskor. Ez szerintetek mennyire hiteles? Ennyitől tényleg megduplázhatom a bevitelt és ez is deficitben lesz? Valamint ahogy a fő kérdésben kérdeztem, muszáj ezt a mennyiséget bevinnem ilyenkor?

2020. júl. 6. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez tuti nem igaz. Mármint amit leírtál, az azt jelenti hogy 2 óra biciklizés alatt elégettél 2000 kalóriát. Ez nagyon nem reális.
2020. júl. 6. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
2 óra bicklizés max. 1100kcal, szóval nem stimmel a dolog. De a lényeget értem. Nyilván nem kell megenni azt a mennyiséget.
2020. júl. 6. 18:59
 3/5 A kérdező kommentje:
jaj igazatok van, rosszul néztem. 1300 kalóriát adott hozzá a 2 óra bicajozással. bocsánat!
2020. júl. 6. 19:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell megenni. Én napi 1300 kcal-t eszek és mellé minden nap sportolok. De nem eszek még az 1300 mellé +200-300-at a sport miatt.
2020. júl. 7. 10:37
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem 2 óra biciklizés szabadban nem 1100 kalória, ha szobabiciklin mesz folyamatos tekeréssel 222-23 km/ h sebességgel, közép/ magas fokozaton, akkor annyi. Szabadban nem tekersz egyfolytában. Én csak olyan 6-700 kalóriát számolnék max rá.
2020. júl. 7. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!