164cm 67 kilo ? Sok ?
Figyelt kérdés
2020. júl. 6. 13:54
11/18 anonim válasza:
165 cm-hez vagyok 54 kiló most, hogy a vírushelyzet alatt - sajnos - felszedtem 5 kilót. Dagadéknak látom és érzem magam.
12/18 anonim válasza:
Állattól és összetételtől függ. Én ehhez a magassághoz 62 kilósan nagyon jól nézek ki. 70 kell körül már husi voltam. Valaki meg 58 kilósan is ducinak néz ki.
14/18 anonim válasza:
164 centi vagyok. Amikor 69 voltam, husinak láttam magam. 61 kg pont még rendben van (de az ilyen töltött galamb vagy nem is tudom), 59 kilóval már mondták h ne fogyjak tovább, mert beesik az arcom. (Homokóra alak)
15/18 anonim válasza:
Én 175 cm vagyok és 60 kiló, és nem vagyok sovány, szerintem picit sok a magasságodhoz a kilók száma, de függ a testfelépítéstől is.
16/18 anonim válasza:
Én 20 kilóval kevesebb vagyok ugyanilyen magassághoz
Nem mondom,hogy ilyen vékonynak kell lenni,de ez sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!