Milyen ez az étrend?
Figyelt kérdés
Igazából csak 1-2 kg-ot szeretnék fogyni....
naponta (ahaha)
4 körül gabonapehely egy tálka tejjel
5-6 Valamilyen tejtermék, pulykasonka, zöldségek
8-9 Sütőben sült csike/pulyka/hal, kevés burgonyával vagy rizzsel, zöldségekkel, néha tészta
12-1 valamilyen gyümölcs
3-4 sushi vagy tonhal zöldséggel esetleg valamilyen saláta
2010. aug. 1. 22:41
1/8 A kérdező kommentje:
Csak leírom, hogy 6-7 körül fekszem le, azért eszem olyan későn, még mielőtt belekötnétek.
2010. aug. 1. 22:42
2/8 anonim válasza:
A rizset es a tesztat ne edd, es a sult husok helyett fotett, vagy paroltat.
megkerdezhetem, hogy miert fekszel le reggel 6kor? mert hogyha normalis lenne a napod, konyebben le tudnal fogyni.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi. A hús a sütőben sül, olaj nélkül a rácson grilleződik. Finomabb mint főve és nincs benne több kcal. Burit hanyagolom, a tésztát pedig minimumra veszem.
2010. aug. 1. 23:02
4/8 anonim válasza:
Számomra baromi rossz lenne (nem bírok szaftos húsok nélkül élni) viszont számodra hasznos lehet!
6/8 anonim válasza:
Hajnal 4-kor meg délután 4-kor is eszel? Azt hogy csinálod? És mikor alszol?
7/8 anonim válasza:
Mármint én ezt az egészet nem értem :D
8/8 A kérdező kommentje:
Írtam hogy 6-7 kor fekszem és 4 kor reggelizem. Szerinted mikor alszom? Hát közte.
2010. aug. 2. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!