Jajj, mi leszek, kövér menyasszony?
nem izélgetlek, de fölöslegesen aggódsz. ha a ruha jól van szabva, úgyis jól mutatsz benne, és a súlyod miatt egyedül csak te aggósz, mindenki más olyannak fogad el, amilyen vagy.
Vígasztalásképp: 160 cm/70 kg-mal esküdtem, de a ruhámban esküszöm, hogy 15 kilót letagadhattam volna, pedig nem volt fűzős. Én is fogyni akartam esküvő előtt, fél évvel korábban kezdtem, aztán rájöttem, hogy nem erről kellene szólnia ennek a gyönyörű időszaknak... :-)
Szia:)Nyugi nem leszel kövér menyasszony, garantálom!
Ügyes is vagy, hogy leadtál 8 kilót. Ez is számít. És úgy gondolom 2 hónap elég ahhoz, hogy 10et még leadj.
Ehhez viszont kemény diéta kell(nem éhezés!)
a szabályok ezek:
- napi 5x étkezés, sok gyümölcs, zöldség
- 3 liter vizet igyál meg(nincs cukros üdítő, édesítőszeres sem) csak víz, vagy üres tea
- nincs semmi édesség (ha nassolni szeretnél akkor joghurt gyümölccsel), ha elég gyümölcsöt eszel, úgyse fogod kívánni. legközelebb majd a 7 emeletes tortából ehetsz:):):)
- fehér kenyeret hagyd el, tésztát heti 1x-2x egyél
- kerüld a cukrot, fehér lisztet. nincs semmi probléma ha néha nem tudod megoldani. de ha választhatsz, hogy paradicsom leves(cukorral készül) vagy zöldségleves(cukor nélkül)akkor az utóbbit válaszd
- egyél sok fehérjét (tejtermék, húsok)
sport terén fő a változatosság: heti 5x 1 órát szánj testmozgásra
-kocogj
-gyalogolj
-ússz
-aerobikozz
-bicajozz/görkorizz
sok kicsi sokra megy: ne liftezz-->lépcsőzz, gyalogolj tömegközlekedés helyett(ha nagy a táv akkor szállj le 1-2 megállóval az úti cél előtt)
nos nagyjából ennyi. sajnos keményen meg kell küzdeni a célért. mint minden álomért. és gyönyörű menyasszony/feleség leszel:)sok boldogságot kívánok Nektek
(ja, menj el a vőlegényeddel sokat kirándulni, az is jóóó:))
Nekem sikerült lefogynom gyorsan az esküvő előtt:)
Nem ettem vacsorára semmit, délben jól megebédeltem: húst & zödségeket, max. utoljára 4-kor ettem, de este semmiképpen nem. Ezekívül semmi édesség, keksz, semmi chips, kóla.
Sok boldogságot:)
Írj majd, hogy sikerült-e!!
Drukkolok:)
sztem tök aranyos vagy..már az írásodból lehet érezni, hogy nagyon izgatott vagy:):):)
(bocs ha nem ez volt a kérdés:):):))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!