Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1-10 skálán mennyire "kielégít...

1-10 skálán mennyire "kielégítő" a tortilla lap alapú pizza?

Figyelt kérdés
Imádom a pizzát, de sajnos nem kevés a kalóriatartalma... Egyre több helyen látom, hogy tortilla lapra teszik a feltétet és úgy sütik meg. Még nem próbáltam, érdekelne, hogy közületek akik próbálták, nektek mennyire nyújtott kielégítő élményt? Mennyire jó helyettesítője az igazi pizzának? Persze csak ritkán.
2020. jún. 28. 21:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én nemrég próbáltam először, és imádom :) A vékony tésztát sokkal jobban szeretem, így szerintem én most már csak így készítem itthon. Ha jó vastag a feltét az bejövős :)
2020. jún. 29. 18:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Mostanában ez az egyik kedvenc ételem, annyira gyorsan elkészül és sokkyl olcsóbb, mint pizzát rendelni. Megsütve még az olcsóbb sajt, szalámi, sonka is finomabb, amit pl egy sima szendvicsben nem ízlene. Lehet variálni a feltéteket, szóval változatos is. Én air fryerben sütöm, 5 perc 200 fokon és tökéletes. Nyilván más, mint a pizzatészta,de én nagyon szeretem a tortillát. Csak azt sajnálom, hogy viszonylág későn fedeztem fel a receptet, sok rossz és drága mirelit pizza után.
2023. máj. 13. 10:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!