Fogytam, de úgy tűnik, hogy híztam?
Állj vissza, valószinűleg az izmaid látszanak a zsir helyett és ezért tűnsz vastagabbnak
Egyébként is a mérleg mutatja a valóságot nem pedig egy rossz szemű vélemény
Ne add fel
Próbáld ki a szabócentit. Az az igazi mérce Haskörfogat csökkenése egyértelmű. A mérleg eredménye sok mindentől függ.
Pl. reggel, nagyvécézés után (igen, annak is súlya van) mérve más eredményt kapsz, mint előtte. A sejtek közötti víz mennyisége is változik (ez a tipikusan 20 dekát híztam, jajaj állandó forrása).
Persze, hogy azt mondja.
Megakar bántani, és úgy látszik sikerűlt is neki.
4/5-ös válaszoló vagyok.
Jut eszembe. Amennyiben elkezdtél sportolni, tegyük fel, futni például, lehet realitása annak, hogy picit változtak a testarányaid; mondjuk izmosabb lett a lábad. Kisebb felesleg alatt az izmosodás járhat ilyen vizuális élménnyel. Ez sem lenne negatívum egyébként... Hozzátenném, sokkal esztétikusabb egy felesleggel rendelkező, ugyanakkor izmos test, mint egy magas testzsír százalékkal rendelkező, akármennyit nyom is.
Ennek ellenére van egy olyan érzésem, hogy nem egy 20+ éve testépítő Schwarzenegger rokon mondott Neked ilyesmit, miközben betermelt 120 gramm fehérjét a jóindulatú megjegyzése közben. Kíváncsi lennék rá is. Amennyiben megfelel az alábbi feltételeknek:
- elhízott/túlsúlyos
- életében nem látott futócipőt, sem súlyzót, felmosót, akármit...
- a rántott karfiolt azért hajlandó megenni, mert “abban van a vitamin”, ellenben disznóhús csigatésztával a fő tápláléka
nyugodt szívvel mondhatom, hogy ne adj egy fikarcnyit sem a véleményére, mivel nemcsak nem ért hozzá, rosszindulatú, de gyógyíthatatlanul ostoba is.
Amúgy jó kis feelingje lehet a környezetnek, ahol mindenkinek a másik súlya a legégetőbb téma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!