Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogytam, de úgy tűnik, hogy...

Fogytam, de úgy tűnik, hogy híztam?

Figyelt kérdés
Fogytam 4-5 kilót. Olyan boldog voltam, mivel ennyit még sosem sikerült fogynom. Viszont egy rokonom azt mondta nekem, hogy szerinte híztam. Úgyhogy most eléggé elszomorodtam. Tegnap alig ettem, ma meg egész nap zabáltam. Már én sem látom magamon, hogy fogytam volna. Mit tehetnék, hogy ne viseljen meg ennyire és visszaálljak?
2020. jún. 27. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Mindenki, aki nem tud fogyni és / vagy nem akarja, hogy jól nézz ki, vissza fog tartani tőle. Lesznek még sokan. Meg kell tanulnod kizárni őket. Amikor elérted a célod, akkor majd jönnek a "túl vékony vagy", "már ne fogyj többet" és hasonló beszólások a dicséretek helyett. Ki kell tudni zárni.
2020. jún. 27. 21:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Állj vissza, valószinűleg az izmaid látszanak a zsir helyett és ezért tűnsz vastagabbnak

Egyébként is a mérleg mutatja a valóságot nem pedig egy rossz szemű vélemény

Ne add fel

2020. jún. 27. 21:57
 3/9 anonim ***** válasza:
98%
Mindig azt nézd, hogy ki mondja. 40 éve túlsúlyos, magát cukorbetegségbe evő rokontól sose vegyél fel ilyesmit.
2020. jún. 27. 23:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk remélem, ez az “alig ettem valamit tegnap” nem azt jelöli, hogy (pusztán) koplalással fogytál ennyit, mert akkor lehet realitása annak, hogy izomból fogytál és “zsírosabbnak” tűnhetsz, mint amikor többet nyomtál. Ellenben kiegyensúlyozott táplálkozás és rendszeres sport mellett szerintem a rosszindulat szólhatott belőle egyedül. :)
2020. jún. 27. 23:31
 5/9 anonim válasza:
100%
Ne hallgass erre a személyre. Inkább távolodj el tőle ebben a témában. Sokan csak ezt használják arra, hogy visszavegyenek az önbizalmadból, az energiádból. Nem régen posztoltam egy képet a közösségi médián, jó példa erre. Az kb 150 ember írt, hogy mennyire tetszek neki, viszont volt csak egy valaki aki lelaposozta a popsimat, egy korábbi alkalommal azt kaptam meg, hogy nagys%ggű vagyok :). Nem lehet elég jónak lenni mindenkinek, ezért kell elfelejteni amit mondanak. Csak magad szavára hallgatni, és ne a tükörnek higyj, a mérlegnek kell, ott nincs semmi szubjektívitás.
2020. jún. 28. 06:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki a szabócentit. Az az igazi mérce Haskörfogat csökkenése egyértelmű. A mérleg eredménye sok mindentől függ.

Pl. reggel, nagyvécézés után (igen, annak is súlya van) mérve más eredményt kapsz, mint előtte. A sejtek közötti víz mennyisége is változik (ez a tipikusan 20 dekát híztam, jajaj állandó forrása).

2020. jún. 28. 07:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy azt mondja.

Megakar bántani, és úgy látszik sikerűlt is neki.

2020. jún. 28. 08:27
 8/9 anonim ***** válasza:
79%

4/5-ös válaszoló vagyok.

Jut eszembe. Amennyiben elkezdtél sportolni, tegyük fel, futni például, lehet realitása annak, hogy picit változtak a testarányaid; mondjuk izmosabb lett a lábad. Kisebb felesleg alatt az izmosodás járhat ilyen vizuális élménnyel. Ez sem lenne negatívum egyébként... Hozzátenném, sokkal esztétikusabb egy felesleggel rendelkező, ugyanakkor izmos test, mint egy magas testzsír százalékkal rendelkező, akármennyit nyom is.

Ennek ellenére van egy olyan érzésem, hogy nem egy 20+ éve testépítő Schwarzenegger rokon mondott Neked ilyesmit, miközben betermelt 120 gramm fehérjét a jóindulatú megjegyzése közben. Kíváncsi lennék rá is. Amennyiben megfelel az alábbi feltételeknek:

- elhízott/túlsúlyos

- életében nem látott futócipőt, sem súlyzót, felmosót, akármit...

- a rántott karfiolt azért hajlandó megenni, mert “abban van a vitamin”, ellenben disznóhús csigatésztával a fő tápláléka

nyugodt szívvel mondhatom, hogy ne adj egy fikarcnyit sem a véleményére, mivel nemcsak nem ért hozzá, rosszindulatú, de gyógyíthatatlanul ostoba is.

Amúgy jó kis feelingje lehet a környezetnek, ahol mindenkinek a másik súlya a legégetőbb téma...

2020. jún. 28. 08:43
 9/9 anonim ***** válasza:
69%
Ha csak a víz megy le, az még nem okoz látványos fogyást - szerintem ne a kilókat nézd, hanem a centiket!
2020. jún. 28. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!