2 hónapja kezdtem el kocogni/sétálni, mégsem fogyok egy dekát sem. Miért van ez?
A pajzsmirigy-alulműködésre nem kaptál gyógyszert?
Ha nagyon edzetlen voltál, akkor lehet, hogy izmosodtál is, és fogytál is, ami a mérlegen nem látszik, de írtad, hogy az alakodon már egy kicsit. Jó lenne ez utóbbit mérned (pl. testhezálló ruhában fényképekkel, amit senkinek sem kell megmutatnod, csak azért kell, hogy te össze tudd hasonlítani; másik lehetőség egy szabócentivel havonta lemérni a derekad, csípőd, combod, nyakad stb. kerületét).
De azért előbb-utóbb a súlyodnak is csökkenni kéne. Szerintem húzz rá még egy hónapot, és ha nem, akkor konzultálj az orvosoddal.
Különös, két hónap után azt gondolná az ember, hogy beindul a fogyás. Szerintem érdemes akkor más mozgásformával próbálkozni. A fogyás TÉNYLEG elsősorban a táplálkozáson múlik. Kalóriákat érdemes nézegetni, de gondolom az IR miatt odafigyelsz erre, meg hogy több kis adagra oszd az ennivalót.
Szóval kocogás, séta mellé vagy helyett valami mást kellene megpróbálni. Lehet érdemes lenne egyeztetni egyszer egy magánedzővel, vagy szakértővel :)
Ha nem fogysz, nem megfelelő az étrended, vàltoztass rajta.
Szintén IR, pm alulműködés és PCOS mellett fogytam 49 kilót. Szintén extrém elhízottként, volt 170, most épp 121 kilónàl jàrok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!