Hova fogyjak még, hogy végre a csípőmről is beinduljon?
Figyelt kérdés
170 centi vagyok és 54 kiló, de iszonyúan narancsbőrös és zsíros a fenekem, csípőm. Már mindenhol teljesen vékony vagyok, az arcom is beesik lassan, ott mégsem indul be a fogyás. Ha tovább fogyok, még olyan 6 kilót, úgy nézek majd ki, mint egy anorexiás. Súlyzós edzést végzek egyébként, és az étrendem is jó, kalória, makró rendben. A derekam 66 centi, a csípőm pedig 98! Nem tudom már, mit csináljak.2020. jún. 23. 19:36
1/6 anonim válasza:
Törődj bele, hogy ilyen az alkatod, állj át súlytartó étkezésre, az edzés meg majd elvégzi a dolgát.
2/6 anonim válasza:
90/60/90
Ez a klasszikus homokóra alkat. Mondjuk azt nem tudjuk, a melled mennyire ment le. De ha az is 95-100 közötti, akkor ez az az alkat, amiről sok nő csak álmodik.
Ha a melled kisebb, akkor viszont körte.
Elvileg a még éppen egészséges tartományban vagy.
Lehet, sok izmot vesztettél, ezért zsírosabb vagy, és inkább izmosodnod kellene első körben.
3/6 anonim válasza:
Csontból nem tudsz fogyni, egyébként nőies testalkatod van.
4/6 A kérdező kommentje:
Körte alkat vagyok keskeny felsőtesttel, nulla mellel, így még aránytalanabbul nézek ki sajnos. Köszi az eddigi válaszokat.
2020. jún. 23. 20:15
5/6 anonim válasza:
Szedjél fel izmot . Hagyjál fel a fogyással,a szálkásító étrenddel,egyél annyit ,hogy 200-300 kalóriapluszban legyél,figyelj rá,hogy meglegyen 1-1,5 g / testsúlykilogramm fehérje ,és csináld tovább a súlyzód edzéseket. Javulni fog a zsír-izom arányod ,és jobban fogsz kinézni,hidd el,tudom miről beszélsz. Az a zsír onnan soha a büdös életben nem megy le,amíg ilyen sovány vagy,0 izommal.
6/6 anonim válasza:
Az alap testalkaton senki sem tud vàltoztatni. Aki körte/ homokóra alkatú annak igen, vékonyabb a dereka, de széles a csípője... Sose értettem miért baj ha egy nőnek van formàja, nem egyben alaktalan deszka az egész teste.
Amúgy valamennyit izmok felszedésével lehet formàlódni, de van egy hatàr, az alap csontozat, testalkat, amivel màr nincs mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!