Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 50 kgosan fogynom kell a...

50 kgosan fogynom kell a kockás hasért?

Figyelt kérdés

168 cm, 50 kg, 19/L

Nem szeretnek tovabb fogyni, viszont egy vekony zsir reteg van a hasamon. Az alatt pedig mar erzem az izmot. Valoban nem fog latszodni az izom amig nem fogyok?

2020. jún. 21. 15:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
62%
#19: És hol látsz ezen a csajon kockákat?
2020. jún. 22. 18:43
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Következőleg mit fogsz kérdezni..? Azt, hogy hány guggolás kell, mire kinő a péniszed?
2020. jún. 22. 18:45
 23/27 anonim ***** válasza:
54%

#19: én egyik leányzón sem látok kockás hasat, nem tudom, mire gondoltál. Azt elhiszem, hogy neked a második képen levő lány jobban tetszik, de a kérdező már így is 50 kg.

Ha a második képen levő lány kérdezné itt, hogy hogyan lehetne kockás a hasa, akkor mit javasolnál neki? Fogyjon? Izmosodjon? Adja fel? Vag mit?

Az meg valahogy elsikkadt, hogy nem csak a képeiden látható két verzió lehetséges, hanem lehet egy nő normál súlyú, egészséges és sportos. Ilyen képet elfelejtettél mellékelni.

2020. jún. 23. 08:38
 24/27 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó:én nem az vagyok aki linkelt, de a 2.képen lévő lány miért nem átlagos,egészséges súlyú? Látszik hogy nincs rajta túlsúly,de nem is gebe,sportos is,pont jó
2020. jún. 23. 12:54
 25/27 anonim ***** válasza:
74%

#24: Nem nekem címezted, de 3n is észrevételeztem. Bár nem az én ízlésem, de igen, minden rendben van vele. De a kérdező kockahasat szeretne, kb olyan kiindulási ponttal, mint amit a második linken a 19-es válaszoló betett példának, hogy márpedig mindenki szerint az a szebb.

Szerintem van más is ezen a kettőn kívül, de nem ez a lényeg. Hanem hogy nem ez a kérdező célja. Ennyi.

2020. jún. 23. 14:55
 26/27 anonim ***** válasza:
49%
#24: tulajdonképp jogos a kérdés. Nem lehet egy ilyen képről egyértelműen megállapítani, hogy egészséges mértékben vékony-e a képen levő lány. A korrekt állítás az, hogy nekem a kóros soványáság volt a kép alapján a benyomásom. Nem az, hogy sportos alkat. Hanem hogy nem bírna Hűvösvölgyből a János-hegyre fölgyalogolni. És ez alapján a benyomásom alapján írtam, amit írtam.
2020. jún. 23. 15:38
 27/27 anonim ***** válasza:
23%

24.vagyok: én picit vékonyabb vagyok,és az elég kemény edzéseket is bírom,plusz egészségesen eszem. De a képen lévő lány sem tűnik betegesnek. Jó persze photoshop, de ilyen 50 körüli súly lehet mint a kérdezőé,azért nem 35:D

Amúgy a kockahasat én se támogatom,lányoknál nem túl nyerő az olyan alacsony tzs. Attól még lehetsz karcsú és fitt:)

2020. jún. 23. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!