Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 50 kgosan fogynom kell a...

50 kgosan fogynom kell a kockás hasért?

Figyelt kérdés

168 cm, 50 kg, 19/L

Nem szeretnek tovabb fogyni, viszont egy vekony zsir reteg van a hasamon. Az alatt pedig mar erzem az izmot. Valoban nem fog latszodni az izom amig nem fogyok?

2020. jún. 21. 15:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
28%
MIért akar egy nő kockás hasat?? Muszkulin tulajdonság. Valaki pls írja le nekem,akár privátban
2020. jún. 21. 17:56
 12/27 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem a párja az izmos nőkre bukik, vagy ő neki ez az önkép idealja.

Amúgy nekem sem gyere be egy nőnél a kocka has. (Félre értés ne essék, ha sportol az jó, de amikor már egy nő ki van gyurva, az no go.)

2020. jún. 21. 17:59
 13/27 anonim ***** válasza:
69%

A kockás has a testzsírszázalékon múlik, azt kell nagyon lecsökkentened. Ezt - ha férfi lennél - elérhetnéd úgy, hogy szedsz föl még izmot súlyzós edzéssel, aztán lefogyod az izommal együtt feljövő zsírt.

De nőként lehet, hogy nem fogja hagyni a szervezeted, hogy kockás legyen a hasad, hacsak valami hormonkezelést nem veszel igénybe (amit persze legálisan nem lehet, és erősen káros is). De a menstruációd elmaradására mindenképp számíts.

2020. jún. 21. 18:50
 14/27 anonim ***** válasza:
49%

Sosem értettem azokat a nőket, akik már fiatal korukban kőkeményen megdolgoznak azért, hogy 10-20 év múlva ne lehessen gyerekük, de te tudod...

Kockás hashoz a nőknél 10% alá le kell vinni a testzsír százalékot. Tehát vagy le kell adnod a zsírt, vagy izmot kell felszedned.

Ehhez nem elég a hasizom erősítő gyakorlat. Hanem tömegnövelő étrend is kell, anélkül nem épül izom.

Ezért szokták a testépítőt is úgy csinálni, hogy először tömeget növelnek, ezzel izmot építenek, és utána szálkásítanak (tüntetik el a tömegnövelés közben óhatatlanul felment zsírt).

2020. jún. 21. 18:59
 15/27 anonim ***** válasza:
86%
Nekem 158 cm-es magasság és 48 kg-os súly mellett nagyon szép izmos hasam volt. Mondjuk rengeteget sportoltam abban az időben. Ez még általánosban volt. Az izmot ki kell építeni, attól, hogy lefogysz, még nem lesz izmos a hasad. Illetve pont nem a súlyon múlik. Tudnék mondani példákat, ahol 100 kg-os pasikról beszélünk és csupa izmok, hisz nem zsír a 100 kg, hanem jó része bizony kőkemény izom. :)
2020. jún. 21. 19:10
 16/27 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok már, de ez mi?

Az meg van lincselve aki beszól egy 100kg-os nőnek hogy undorító és lóg a hasa, de azon szabadon jártathatjuk a szánkat ha egy nőnek kockás a hasa? Ez kicsit erős azért!

Nincs pasim, nem vagyok kondi lady, szimplán tetszik, és kész. Hasznos infót alig kaptam, felesleges kérdezetlen véleményt annál inkább.

2020. jún. 21. 21:16
 17/27 anonim ***** válasza:
51%
Megértem,hogy zabarnak a válaszok kérdező....Nem fogsz fogyással elérni kockahasat,inkább edz tovább.Amúgy a nőknek a hasa sose lesz teljesen lapos,van egy úgynevezett "pouch"(fogalmam sincs magyarrul,hogy van.)ami minden nőnek van az alsó hasán,ami a szerveket védi.Ezt pedig már műtéttel néha leszokták "szedni".Szerintem ne nézd a súlyod,nem lehet,hogy a diétádba nincs elég protein?
2020. jún. 21. 22:01
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Nőként a hormonjaid sok esetben megakadályozzák, ahogy korábban is írták, a kockahasat. Egyszerűen nem mindenkinek lehetséges. 15% körül kellene lennie a testzsírodnak hozzá. Ezt elég nehéz elérni, nem is mindig lehet.

Másrészt a szimpla hasazás nem sokat segít, főleg, ha folyamatosan ugyanazokat a gyakorlatokat csinálod. Egész testes edzések hatékonyabbak, másrész a mély hasizmokat érdemes ehhez alaposan megedzeni, amit felüléssel, és társaival nem nagyon lehet. De pl a plank kifejezetten segít ebben, és könnyű figyelni a fejlődést egy stopperral. De amúgy a legtöbbeknek, akiknek kockahasuk van, nem edzenek kifejezetten hasra, mivel az az izmomzat szinte mindenben részt vesz. "Egyszerűen" valóban sportosak, keményen edzenek mindenre.

Szóval szerintem keress olyam sportot, amit élvezel, eddz szenvedélyből, egyél egészségesen, és akkor meglesz, ha az alkatod alkalmas rá.

2020. jún. 22. 09:02
 19/27 anonim ***** válasza:
64%

[link]

[link]

Az

Ha a fejüket letakarjuk és csak a testet vesszük figyelembe, akkor is inkább lenne mindenki 50kg os "pálca". A tagadók 90 százaléka pedig hazudik, mert nem tenne érte semmit, pedig ha választhatna gondolkodás nélkül lenne inkább 50 kilós "csontváz". De mivel nem csettintésre adatik meg, vigasztaljuk magunkat a genetikával meg az egészséggel, meg támadjuk be a vékony embert, tudod, "CsOnToKkAl CsAk A KuTyÁk JáTsZaNaK" 🤣🤣De legalább másokat ne beszéljünm le róla, és hazudjunk olyan orbitális hazugságot hogy valaki nem képes rá. 😆😆😆 Jó vicc, na lehet lepontozni, az igazság fáj tudom. Kérdező, el ne hidd hogy valaki nem képes rá. 🙂

2020. jún. 22. 18:04
 20/27 anonimvalakiaz válasza:
76%
Nem kell fogynod hozzá ha kellő hasizom gyakorlatot csinálsz
2020. jún. 22. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!