Ahhoz hogy fogyjon valaki legalább x percig kell tornáznia/futnia..stb. Mi van az izom építéssel?
Figyelt kérdés
A hasamon van egy kis felesleg ezért elkezdtem egy 25 napos kihívást ahol főleg a has izmosítására mennek rá. Van olyan nap amikor csak 20 perc van amikor 35-40. Ez elég lehet diéta mellett? Kb 3-4 kg van a hasamon. Ha kell, a 25 nap után újra kezdeném a kihívást.2020. jún. 14. 10:34
1/5 anonim válasza:
Tökmindegy, kajától függ. Nekem izmos a hasam, évek óta tornaszok, mégis van rajta felesleg - túlságosan szeretem a szénhidrátot.
A gyakorlat belülről erősít, az izmokat, attól még a háj sajnos marad.
2/5 anonim válasza:
A felesleget kalóriahiányos étkezéssel (fogyókúrával) lehet leadni. Az izomvesztés minimalizálása (elkerülése) érdekében érdemes testedzést végezni közben.
3/5 anonim válasza:
Ez függ a testalkattól, anyagcserétől, de szerintem keress fel szakértőt.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Már 12 kg-tól megszabadultam, már csak ez a 2-3 kiló maradt, de ezt inkább izommá szeretném alakítani! :)
2020. jún. 14. 13:50
5/5 anonim válasza:
Olyan nincs , hogy a zsírt izommá alakítod, kémiai lehetetlenség. A zsírt leadod, és izmot építesz, ez két külön dolog, nem egyik lesz a másikból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!