Miért van ez? Ilyen nehéz lenne az izom?
Figyelt kérdés
Kb. egy évvel ezelőtt belekezdtem egy életmódváltásba. Akkor voltam 167 cm és 69 kg. Lefogytam 52-3 kg-ra (170 cm voltam). Tudom, hogy az már nagyon sovány kategória, de skinny fat voltam, szóval teljesen normálnak néztem ki, kb 58-60 kg-nak tippeltek. Akkor elkezdtem edzeni, izmot felszedni. Látok változást, a fenekem formásabb, a hasamon (kicsit halványan) látszanak a tónusok, a combom 51 cm-ről 55 cm-re nőtt, erősebbnek is érzem magam. Kb február óta nem álltam mérlegen (amikor elkezdtem az edzést), de ma ráálltam. 60 kg vagyok és 173 cm. Nem látok annyi változást, hogy felszedtem volna 8 kg-ot. Víz sincs visszatartva, szóval az se lehet, de zsírt se érzek. Ilyen nehéz lenne az izom?2020. jún. 10. 13:09
1/5 anonim válasza:
Igen, nehezebb az izom, de 4 hónap alatt biztos nem 8kg izmot szedtél fel. Most viszont legalább egészséges a súlyod.
2/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy sokkal nehezebb mint a zsír (és persze jobban is néz ki), de pont ezt nem értem, hogy még mindig vékony vagyok, de akkor mi lehet ez a 8 kg?
2020. jún. 10. 13:40
3/5 anonim válasza:
Felszedett izom, zsír, és az izomban megkötött víz (ha nem nagyon kevés szénhidrátot eszel, akkor ez is van).
De szerintem ne törődj a súlyoddal, amíg az egészséges határokon belül van, inkább örülj neki, hogy csinos vagy.
4/5 anonim válasza:
Izom, abban megkötött víz, glikogén, valószínűleg többet is eszel, így a béltartalmad is több.
Semmi gond nincs ezzel, teljesen normális a súlyod is.
5/5 anonim válasza:
Ha digitális a mérleged, szerintem nem mér pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!