Hogyan tudnám eltüntetni a pocakom diéta nélkül?
Figyelt kérdés
Alig eszek valamit mégis nagy a hasam mert egy időben sokat ettem aztán igy megmaradt a pocakom
Valamennyit már fogytam le belőle de még mindig nagy
Próbálok nem sokat enni meg nem zsiros kajákat de nem akar eltűnni
Van valakinek valami ötlete hogyan lehetne leépiteni a pocakot?
2020. jún. 13. 05:05
11/17 anonim válasza:
Hasat formázni hasedzéssel lehet.
12/17 anonim válasza:
Zsírnélküli hasat igen, de egyébként nyílván nem a haspréstől meg a felüléstől fog fogyni az ember.
13/17 anonim válasza:
Utolsó, a kérdező már eléggé benne van a fogyási folyamatban, azt írja. Kevesebbet és egészségebben eszik. Innentől kezdve ha még mindig nem formás a hasa, az már az edzés hiánya miatt van.
14/17 anonim válasza:
Valami sporton gondolkodtal? Sokat tud segiteni a folyamaton
15/17 A kérdező kommentje:
180 magas vagyok 98 kiló és izmosnak izmos vagyok de a hasam is nagy mellé és ez eléggé zavar mert nem zsiros csak nagy
Inni nem iszom egyáltalán alkoholt
115 kilóról fogytam le 98 kilóra de még szeretnék egy 8 kilótól megszabadulni
Sajnos magasvérnyomásban és magaspulzusban is szenvedek egyszerre igy az a sportolást (ami nagyon hiányzik) csak mértékkel csinálhatom
Régen kondiztam meg eljártam futni is, ma már sajnos ez lehetetlen
2020. jún. 14. 14:14
16/17 anonim válasza:
Olyan vagy akar a baratom😊😅 es alacsony intenzitasu edzes? Olyasmire gondolok ami nem tul megterhelo de megiscsak mozgas. Akar ha mindennap gyorstempoban setalnal egy orat. Meg gyogytorna jellegu feladatok esetleg. En most nagyon rafugtem ezekre pl van egy csajszi akinek nagyon szuper videoi vannak nekem nagyon tetszenek es nem tul megterheloek willgo.life a youtube csatorna neve es batran ajanlom hogy nezegesd.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,próbálkozom még ezt a 8 kilót valahogy leadni
2020. jún. 14. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!