Kérdés akik már nagyobb súlyt leadtak?
Figyelt kérdés
sziasztok,eddig sikerült-30kgot lefogynom, még egy 10est szeretnék,az lenne a kerdesem nektek mennyire nyúlt meg a bőrötök?kicsit érzem most a hasamon,hogy laza/petyhudt ha most még 10kg lemegy rólam csak rosszabbesz?:(2020. jún. 11. 14:11
1/4 anonim válasza:
Én eddig -48 kgt fogytam. Még húzódik vissza, de màr biztos nem sokàig, mert még 57 kg leadàsa vàr ràm. De én nem idegeskedek a bőröm miatt, eleve úgy készültem, hogy kell majd műteni.
2/4 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy extrém túlsúly fogyásánál az állam finanszírozza a bőrplasztikát. Kérdezz utána. Bár úgy tudom rögös út az ügyintézés, nem minden esetben jár.
3/4 A kérdező kommentje:
100ról 70re fogyni extremnek számít?
2020. jún. 11. 22:32
4/4 anonim válasza:
+30 kg enyhe elhízàs, szerintem nem extrém. -50 - 60 vagy több kg màr inkàbb. Ismerősöm több mint 110 kgt fogyott, na az extrém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!