Mit csináljak a mellemmel hogy ne fogyjon el?
Figyelt kérdés
Három hónapja életmódot váltottam, dietetikussal összeraktam az étrendemet és rendszeresen mozgok (kardio, saját testsúlyos, súlyzós edzések, és jóga is). Tök szépen elkezdtem fogyni és főleg formásodni. De a mellem eltűnik, és ahogy izmosodik a hátam egyre inkább feltűnő. Sosem volt nagy, mindig A kosaras volt, de egyre jobban zavar, mert csinosodok, kerek a combom, a fenekem, izmos a hasam de a lapos mellkasom tönkreteszi az összképet. Még egy pici kalóriadeficit kéne ahhoz, hogy tökéletes legyen az alakom (170 cm/ 55 kg vagyok most). Van valami ötletetek, hogy mit csináljak? Vagy ezen csak a műtét segítene?2020. jún. 10. 15:57
2/11 anonim válasza:
170 cm-hez az 55 kg kevés, pláne ha tovább fogysz! Ahhoz, hogy legyen melled híznod kellene...
3/11 anonim válasza:
Ne nagyon edzz mellre
Kicsit mellgépezel aztán kész
A gyúrós csajoknak nem véletlenül van szilikonmellük mert lediétázzák meg legyúrják teljesen
4/11 anonim válasza:
Valamit valamiért. Nincs rajtad elég zsír, ami nem igazán nőies. Nem értem ezt a divatot. Minek egy nőnek izmos has, ha cserébe leereszt a melle? A műtét biztos segítene, legalább még divatosabb lehetnél.
5/11 anonim válasza:
Sajnos a fogyás ezzel jár. Fogy a cici is.
6/11 anonim válasza:
19 a bmi-d, sovány vagy. Még jó, hogy nem maradt melled. Nekem is ment le a melleimből, pedig rajtam még mindig van valódi túlsúly (bmi 26) és le kellett cserélni a melltartóimat. Ez van, a fogyás ezzel jár. Neked híznod kéne egy kicsit ha mellet akarsz.
7/11 anonim válasza:
Ismerek egy csajt, aki 182 cm magasságához 57 kg-ra koplaltatta magát. Aztán szilikont rakatott be, és most nagyon röhejesen néz ki szegény. Nagy langaléta kaszáspók, hosszú vékony karok, lábak, és két nagy labda a mellkasán, viszont lefogyott. Neki az volt a fontos.
8/11 anonim válasza:
Amellett, hogy formásodsz, hízz egy kicsit, pusztán az egészséged miatt. A melleddel pedig barátkozz meg. Ha hízol 4-5 kilót, akkor sem lesz jelentősen nagyobb, szóval vagy műtét, vagy a nehezebb út, önmagad elfogadása.
9/11 anonim válasza:
170/55 eléggé túltoltad, nem csoda hogy lassan nem lesznek melleid. - Semmi szükséged tovàbbi fogyàsra, 60 kg lett volna ideàlis, súlyzós edzésekkel, mozgàssal pedig formàlódhatnàl. Ennyi.
10/11 anonim válasza:
Lassan rájöhetnél hogy marhaságot csinálsz. Nem fognak nőként tekinteni rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!