Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen tornákat csináljak...

Milyen tornákat csináljak ekkora túlsúllyal?

Figyelt kérdés

140kg vagyok, tudom borzalmas. 1 hete 1000 kalóriás étrendet tartok, napi 2l vizet iszom. Naponta kb 30 percet sétálok. Bevallom napi 1x van hogy becsúszik 1 kocka csoki de ettől több nem. (ezt is számolom persze) Próbálok erről leszokni de nagyon nehéz. Igyekszem minél több zöldséget enni de nehéz rászokni. Mellé csirkemellet eszem különböző módon elkészítve de azt is csak sütőpapíron sütve, esetleg kókuszzsíron. Ennyi.

Meg sem mozdult a mérleg azóta sem. 22 éves vagyok tehát elvileg könnyen menne és a nagy súly miatt is. Betegségem nincs. Szeretnék valami tornát csinálni hátha beindulna. Az a baj hogy ha nem látom hogy megindul megint elvesztem a motivációm :(

2020. jún. 6. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
97%

Igen sok hiba van a tervedben:

1. 140 kilós súly esetén az 1000 kalória borzasztó kevés, gyakorlatilag koplalás, ha folytatod, igen hamar kórházban kötsz ki. KEzdetnek legalább 1700-1800 kcal kellene, vagy még több ahhoz, hogy egészséges módom kezdj fogyni!

2. A napi 2 liter víz viszont kevés, legalább 3-4 literre lenne szükséged ekkora súlyhoz!

3. Olyan étrend, amiben teljesen letiltasz különbözö élelmiszereket, szintén nem jó, mindent kell enni, csak az arányokat változtatva.

4. Az teljesen hülye ötlet, hogy csirkemellet eszel zöldségekkel, ez csak oda vezet, hogy rövidesen feladod, mert nem birod. Fogyáshoz olyan étrend kell, amit életed végéig tartani tudsz, kellöen változatos és ízlik!

5. A mozgás elvileg jó lenne, de ekkora túlsúllyal csak kevés mindent szabad csinálni, hogy ne tedd tönkre az izületeidet, azaz marad egyelöre a gyaloglás, olyan tempóban, amit még éppen bírsz.

2020. jún. 6. 14:55
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

1 kör:

Orvos, már csak azért is, hogyha plasztikára lesz szükséged, akkor fizesse a tb

2. kör:

Dietetikus

3. kör:

Sport, ha lehet személyi edzővel, de séta (futópadon fix tempó lenne a legjobb) és úszás mehet

2020. jún. 6. 15:13
 3/5 anonim ***** válasza:
53%

Ha 1000 kalóriás napi étrendtől nem indul be a fogyásod, akkor semmitől sem. Ez amúgy számodra veszélyesen alacsony érték, ilyen súllyal inkább 2000-et mondanék fogyáshoz. A testmozgás mindenképpen jót tesz, a gyaloglást ajánlom. Tegyél meg legalább 5 kilométert naponta. Ha jobban vonz a konditerem, akkor leginkább az ellipszistrénert ajánlom, de gyalogolhatsz is futópadon.

Ellenőrizd a számításaidat, egyél naponta 1800-2000 kalóriát, gyalogolj naponta 5 kilométert, és garantáltan fogyni fogsz.

2020. jún. 6. 15:17
 4/5 anonim válasza:
46%

Ilyesmi nincs a közeledben?

[link]

2020. jún. 6. 15:26
 5/5 anonim ***** válasza:
49%
4. Nem tudom, de nagyon fullos lányok vannak a képeken
2020. jún. 6. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!