Fehérjeporral helyettesíthetem a húst?
Erre találták ki. Persze a legfontosabb a kiegyensúlyozott táplálkozás.
De ha pl. 70 kg vagy, és emiatt szükséged van legalább 100 gramm fehérjére, de kajával nem tudsz bevinni, csak 80-at, akkor igen, a protein ugyanolyan jó, hogy kipótold.
Úristen emberek akik igent írtak és felpontozzák őket és a többit le!
Olvassátok már el az értelmező kéziszótárban, hogy mit jelent az a szó: tápkiegészítő!
Akkor gondolom gyümölcsöt sem esztek, mert ott a kapszula, nem mentek napra mert ott a D vitamin kapszula!
Ne írjatok, pontozzatok már hülyeséget.
A húst nem lehet helyettesíteni és nem is kell és nem is szabad, valamennyit kell enni, akkor is ha van benne olyan ami nem szín tiszta fehérje, kell a szervezetnek!
Van egy fitness edző és dietetikus ismerősöm, ő azt mondta hogy a napi fehérje szükségletet nyugodtan be lehet vinni úgy hogy 2/3-ad ételből (tojás, sajt, túró, illetve hús),1/3-ad meg nyugodtan mehet fehérjeporból.
Én vegetáriánus vagyok, azért kérdeztem tőle.
#7: ami nagy különbség, hogy a fehérjepor nem holmi szintetikus kiegészítő. Hanem tejből készül, kivonva belőle a zsírt, meg a cukrot. Na meg így nem kell belőle ugyanahhoz a fehérjemennyiséghez kapitális mennyiséget meginni.
De már készítenek pl. szójából is.
Persze ahogy előttem írták, csak a fehérjét pótolja, tehát a húsban lévő egyéb anyagokat nem, emiatt nem szabad 100%-ban helyettesíteni, csak részben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!