Két tányér sűrűbab sok ebédre?
Hali. Az a helyzet, hogy nagyon szeretem a babot. Levesben, sóletnak, vagy simán berántva. És ma az utóbbi volt ebédre, kolbásszal meg csülökkel... az a bökkenő csak, hogy egy ideje már kevesebbet eszek, sok rajtam a felesleg, pár hónap alatt le is ment valamennyi. Ma viszont megettem 2 nagy tányérral. Valaki az édességet nem bírja megállni, hogy ne egye, én meg ezt :D kiszámoltam kalóriabázison, egy tányér 400valamennyi kalória (400g) de ott csak bableves van, abban meg nincs rántás, szóval lehet hogy ez amit ettem 500 fölött van, két tányérral meg 1000, hozzá még jó nagy adag káposztasaláta. Az lenne a kérdésem, hogy ha néha ilyet csinálok az belefér? 25/Fiú 180/85 (90+ról indultam)
Szoktam másfél-két órákat biciklizni, gyorsabb tempóban (25km/h átlagban) de nem minden nap, és nemtudom, hogy az ilyen zabálás mennyire zavarja össze a szervezetemet... egyébként a reggelivel meg uzsival összesen még nem léptem túl a napi kalória adagomat, csak még ugye vacsizni is kéne...
"De bab, meg káposztasaláta? :D Én attól lökhajtásossá válok."
Szerinted mi hajtja a biciklijét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!