Egy tányér sültkrumplitól nagyon sokat hízok?
Figyelt kérdés
2017. aug. 11. 11:07
2/14 anonim válasza:
Attól függ, milyen rendszeresen eszel sült krumplit, mi mást eszek egész nap, és mennyit mozogsz. Ha egészségesen, mértékletesen étkezel (tehát nem pizzán, hamburgeren, colán és társain élsz), és rendszeresen mozogsz, akkor semmi bajod nem lesz tőle.
4/14 A kérdező kommentje:
Nem sokszor eszek sültkrumplit..:)
2017. aug. 11. 12:13
5/14 anonim válasza:
Mikor fogjátok fel vègre azzal a nanò meretű agyatokkal, hogy 1 kg hìzàshoz 7000 kcal többlet kell? Szerinted 1 tànyèr sült krumpli mennyi? Barmok!
6/14 anonim válasza:
Utolsó! A manó méretű agy, az milyen? :D
Kérdező! Mint írtad, nem rendszeresen eszed, vagyis elég ritkán. Ha leitatod róla az olajat sütés után, nem hiszem, hogy híznál ennyitől. Bár attól is függ, mekkora az a tányér. Akár 7000 kalória is lehet. Előző válaszolónak szántam iróniaként. :D
7/14 anonim válasza:
Tanulj meg olvasni! Nem MANÓ. Hanem NANÓ! Gondolom ezt a szòt nem ismered.
8/14 anonim válasza:
250 g sultkrumpli 430 kcal-t tartalmaz. 7000 kcal (egyes helyeken 9000-t olvasok) egy kg testzsir. Tehat 6 dkg-ot hizol 1 tanyer (250 g) sult krumplitol.
9/14 anonim válasza:
En is manot olvastam, aranyosan hangzott :) Egy mano kicsi, ezert az agya is kicsi.
10/14 anonim válasza:
5-ös! Ezt tényleg benéztem. Mea culpa! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!