Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nézd meg a linket, vélemény? :D

Nézd meg a linket, vélemény? :D

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 30. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:

van benne igazság is meg szerintem nem is

az h uszonnára megeszek egy almát szerintem azzal semmi rossz nem történik

és szerintem a reggeli a legfőbb és az legyen e legtöbb hisz így indul a nap

legalábbis szerintem

2010. júl. 30. 19:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem tetszik a cikk. Van benne sok igazság!

A reggelivel kapcsolatos rész pedig nagyon beletrafált nálam. Reggel alapvetően nem vagyok éhes, viszont sok folyadékot kívánok. Általában kávét, és sok gyümölcsteát iszom reggel, délelőtt. Ha így teszek, akkor egész nap tudom tartani a mértéket, szolid ebéd, és vacsora. Viszont próbáltam magamra erőltetni az egészség kedvéért az egészséges adag reggelit, de ennek szinte mindig egész napos zabálás lett a vége. Ráadásul már reggeltől puffadtnak érzem magam a kajától.

2010. júl. 30. 19:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Bizony bizony :) A reggelit én sem bírom =/ és azután tényleg folyamatosan ennék >.<
2010. júl. 30. 20:11
 4/4 anonim ***** válasza:

A reggelis állitással nagyon egyet értek!

Ha reggelizek mindig sokat eszem utána is. De ha nem, akkor kevesebbet eszem egész nap. :D

2010. júl. 31. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!