Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan hízhatok?

Hogyan hízhatok?

Figyelt kérdés

Lehet hulye a kerdes. De nagy segitsegre lenne szuksegem!:)

18 eves lany vagyok, 165cm magas es 45 kg.

Mar nagyon nagyon regota szeretnek hizni, kb 3 eve, de csak lejjebb megyek folyamat. Volt, hogy 48kg voltam, aztan 47, utana 43 es most 45. Oszinten, fogalmas sincs hogyan szedtem fel 1 eve ezt a ket kilot. Igen 1 eve volt ez mar, azota se fel, se le. Nagyon sokat eszek, tenyleg, minden oraban. Zsirosabb eteleket. De semmi.

Vervetelen voltam, semmi bajom sincs.

Edesanyam is sovany, 51kg, testvereim is max 54.

Nem birok ezzel a sovanysaggal egyutt elni, nagyon de nagyon szeretnek hizni, de tenyleg nem megy.

Az lenne a kerdes, hogy mennyit kene ennem, mit kene ennem, mit kene tennem, stb stb minden, ami ehhez kapcsolodik, barmit meghallgatok.

Dohanyzom is, lehet szamit valamit.

Az a helyzet, hogy fenekre is nagyon szeretnek eddzeni, de tudom hogy ahhoz is hiznom kene..

Koszonom a valaszokat elore is!:)

2020. jún. 1. 20:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

a cigiről szokj le egyrészt egészségtelen másrészt meg csak elrontja a gyomrodat

Menj le konditerembe edzeni, vagy otthon guggolj és nyomj fekvőtámaszokat

2020. jún. 1. 22:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Egyébként bármelyik komolyabb multivitaminban van b komplex
2020. jún. 1. 22:26
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2020. jún. 2. 07:03
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha formásodni szeretnél, én is javaslom a súlyzós edzést. Viszont a kardiót, aerobot, intervallt és társait FELEJTSD EL! Neked minél nagyobb súlyok kellenek, kis ismétlésszám, rövid edzések (30-40perc max). Hozzá sokat tud segíteni egy kis fehérje por, neked lehetőleg olyan, ami nem édesítőszeres, hanem pl natúr, és akkor abba tehetsz cukrot, mézet, gyümölcsöt. Illetve a kreatin is tud segíteni, ha nehezen építesz izmot. Ez tulajdonképpen vizet köt meg az izmaidban, ami gyorsítja a regenerálódásukat. A vitaminok pedig mindig hasznosak, de ha ektomorf alkat vagy, akkor nem lesz sajnos jelentős változás. Legnagyobb szívás egyébként, mert minden gramm izomért, zsírért vért izzadsz, és ha kicsit lazítasz, pillanatok alatt eltűnik :/ 5-6g/ttkg ch a minimum nálad, amit fogyasztani kellene. Már ha bírsz egyáltalán ennyit enni. Ezért érdemes pár kiegészítőt beszerezni, azokkal könnyebb egy fokkal. A fehérjés shake-ek isteniek, sok gyümölccsel egy kis cukorral, vagy csokiszósszal pedig igazi kalóriabombák lehetnek, mint azt feljebb írtam.

(Én pedig ezer örömmel adományozok neked grátiszban 2-3 kg-ot :D)

2020. jún. 2. 08:52
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm !:)

Jo lenne, ha ilyen egyszeru lenne. :D egyebkent 54-55kg szeretnek lenni.

2020. jún. 2. 09:27
 16/16 A kérdező kommentje:
Akkor mar meglennek elegedve magammal:)
2020. jún. 2. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!