Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak kaloriaszamolgatassal...

Csak kaloriaszamolgatassal tudok fogyni?

Figyelt kérdés

Tudom sok sporttal lehet. De pl kevesebb szenhidrat,low carb vagy paleo? Kinek mi valt be ezen kivul? Koszi ha segitetek!

A deficitet ne irjatok,tudom az megoldas,de most pont,hogy masfajta bevalt modszert keresnek,keves feleslegre. Koszonom!

2020. máj. 30. 20:34
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
0%
Van pl. Netamin herbal zsírégető tabletta. + Normális kaja adagok + kis mozgás (akár csak napi 1-2 óra séta) én így hetente 1 kilót fogytam
2020. máj. 30. 20:45
 2/21 anonim ***** válasza:
31%
35kg-t adtam le drugs bunny oldalán található táplálkozási infó alapján és heti 3 erősítő, edzéssel, valamint kerékpárral munkába járással. Ehhez 3 hónap kellett.
2020. máj. 30. 21:11
 3/21 anonim ***** válasza:
15%

A kalória deficit nem megoldás abban az esetben ha minden szart összeeszel. Mert egy kalória nem egyenlő egy kalóriával.

Azzal is fogyhatsz ha megfelelő mennyiségű és minőségű ételt eszel. A low carb az csak kóklerség. Max az hisz benne akik nincsenek tisztában a szénhidrátokkal.

Lényeg a kevés zsír bevitel, ne tömd magadba a rengeteg húst és kerüld a magas glikémiás indexű köreteket, fehér lisztes termékeket.

2020. máj. 30. 21:40
 4/21 anonim ***** válasza:
16%
Ami még kimaradt, hogy egyél bőségesen reggel, közepes adagot délben este pedig ha lehet hanyagold vagy nagyon egyszerűt.
2020. máj. 30. 21:44
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Deficit nélkül egyik módszer sem működik.
2020. máj. 31. 00:55
 6/21 anonim ***** válasza:
31%

Imádom, mikor valaki ilyen hülyeségeket böfög be de konkrétumokkal már nem él..

Az előbb írtam, hogy 1 kalória rohadtul nem egyenlő egy kalóriával. tévhit. Idejét múlt stb. A kezdők hagyatkozhatnak erre de ennyi.

de tessék: [link]

Egy gyors összefoglaló a témában: https://www.youtube.com/watch?v=9zNRcgsagrs

illetve egy magyar:

https://www.youtube.com/watch?v=aU5KMwEG4_4&t=801s

12:00

2020. máj. 31. 07:46
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
A Kalóriabázis nevű alkalmazást javaslom, a tesóm 40kgt fogyott vele, az első 20ast mozgás nélkül, mert olyan kövér volt, hogy nem bírt tornázni. A 2. 20ast már mozgással és diétával.
2020. máj. 31. 08:41
 8/21 anonim ***** válasza:

Kalóriadeficit mellé ajánlatos LCHF diéta, és HIIT edzés, a cél hogy gyorsítsd az anyagcseréd, a végtelenségig nem csökkentheted az adagot.

A rostdús táplálkozás is segít, napi 15-20g rost

2020. máj. 31. 09:24
 9/21 anonim ***** válasza:
53%

ajánlatos..mondja ki?

Dr gödény györgy gyógyszerész a ketogén diétáról: https://www.youtube.com/watch?v=lFTdzfoErPI&t=3s 6:40

Tóth Gábor élelmiszeripari mérnök véleménye a témában: https://www.youtube.com/watch?v=u2q4R546CP0&t=379s

lchf esettanulmány: [link]

" The athlete had his worst-ever half-Ironman performance after 21 weeks on the LCHF diet (18th). After 24 weeks on LCHF, he had his second worst-ever Ironman performance (14th) and suffered his usual gastrointestinal symptoms. He did not finish his third race after 32 weeks on LCHF"

Persze ezen nincs min meglepődni. Ahogy írtam, itt továbbra is az a gond, hogy sokan nincsenek tisztában a szénhidráttal.

2020. máj. 31. 09:51
 10/21 anonim ***** válasza:

Senki sem beszélt ketogén diétáról, LCHF-ről van szó, ami 2g/testsúlykg alatti diétát jelent, ami magába foglalhatja a ketogént, de a kettő nem szinonímája egymásnak.

[link]

Nem értem mi okból hozod fel az ironmant miközben kifejezetten fogyásra írtam az LCHF-et, a tanulmány szerint hatékonyabb is. Alacsony zsírbevitel pedig kifejezetten nem ajánlott a hormonháztartás megfelelő működése miatt.

2020. máj. 31. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!