Igaz, hogy a sok teától is lehet hizni?
Figyelt kérdés
Valaki szöget vert ezzel a fejembe. Én sok teát iszom, naponta 5-6 liter szokott lemenni. Ez rossz ?2010. júl. 30. 12:22
1/31 bubuzéla válasza:
Ha cukrot, vagy mézet teszel bele akkor igen. diétánál a szénhidrátot nem növelni, hanem csökkenteni kell.
2/31 A kérdező kommentje:
Sose teszek bele se cukrot, se mézet
Csak azt a teás tasakot, amit kiveszek 1 perc után
2010. júl. 30. 12:33
3/31 anonim válasza:
akkor mégis mitől híznál? gondolkodjunk már egy kicsit...
4/31 A kérdező kommentje:
Hát én sem találtam semmi okot, ezért kérdeztelek titeket
2010. júl. 30. 12:36
5/31 anonim válasza:
Igyál zöld teát, cukor nélkül, de ne a filteres változatot (amibe a jó ég tudja, mit tesznek), hanem vegyél teaboltban zacskósat. Nem drágább, mint egy közepes árkategóriás ásványvíz, és a zöld teát kétszer is kiáztathatod, csak ne forrázd le. Attól aztán garantáltan nem fogsz hízni, ugyanis zsírégető hatása van!
6/31 clint válasza:
az előzönek igaza van, a zöld tea gyorsítja az anyagcserét, sőt hízlalobb kaják után fogyasztva elvileg gátólja a zsírlerakódást, persze nem teljes mértékben.
De egyébként semmilyen tea nem hízlal cukor és méz nélkül, sőt koffeintartalma miatt enyhén termogén is lehet, ami pont az ellenkezője.
7/31 bubuzéla válasza:
Egyébként mire föl a napi 6 liter folyadék? Egy 90 kilós férfi testépítőnek kb 5 liter az adagja, de az élversenyző és csupa izom.
8/31 A kérdező kommentje:
Mert kivánom, azért iszok ennyit
2010. júl. 30. 12:49
9/31 bubuzéla válasza:
Nemed/súlyod és kb testzsír%-od? Ez a nagyon sok víz nekem gyanús. :S
10/31 anonim válasza:
napi 5-6 liter víz????? te nem vagy normális, vagy intenzíven sportolsz (kizárt, ha a súlyod miatt aggódsz) vagy épp a vízmérgezésre gyúrsz vagy baromi gyorsan ki kéne magad vizsgáltatni cukorbetegségre (nem norbi-updatelsz te véletlen???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!