Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki az a Leitner Olga? (Bakker,...

Ki az a Leitner Olga? (Bakker, lefogyok)

Figyelt kérdés
Mármint így ért valamihez, aminek köze van a fogyókúrához, azon kívül, hogy lefogyott? Nekem úgy tűnt, hogy az étrendeket sem ő írja. Miért őt követi a csoport több ezer nője? Nem igazán értem ezt az egész vallásos Bakker dolgot. Azt értem, hogy írt egy könyvet, de az sehol sem derül ki, hogy a lifetiltnél több százezret otthagyó követőket miért ő "vezeti". Példaképnek azért erős túlzás, azért lássuk be.
2020. máj. 25. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább üzletasszony.
2020. máj. 26. 19:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én használok bakker terméket, nem tartom nagy számnak, de talán valamit segít. Tagja vagyok a csoportnak is, nézem a bejegyzéseket. Nem vagyok rosszindulatú, de Leitner Olga lenne a világon az utolsó ember, akit “nő”-nek nevezek. Abszolút nem nőies, semmi kifinomultság, mocskos a szája. Engem pl ez a ronda tirpák beszéd rettenetesen zavar. És a sok elszánt követő issza minden szavát, hisz alapvetően igaz dolgokról ír (pl multkor poszt volt arról, hogy még wc-re sem tud elmenni a gyerekeitől, mert követik mindenhova) ami egy valós jelensèg, de egy “vezető” ne írja már le nő létére, hogy “szarok” ... egy szó mint száz, nem tudom, hogy konkrétan ért e valamihez, de nagyon remélem, hogy igen, és nem azért van ő előtérben, mert nem találtak a cégben nála megkapóbb figurát, az nagyon szomorú lenne :D
2020. máj. 28. 11:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Ugye? Tipikusan ez a szolárium eladó.
2020. máj. 28. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Látod, mégis az ilyen stílusú ember “könyveiért” kapkodnak a rajongók... színvonalas lehet :)
2020. máj. 28. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!