Kálmán Olga mire fel kap 5évre 60millió forintot?
Neked 2 bajod van ezzel az alamtitkár helyettessel.
1.fiatal
2.nő
Így sajnos nem adatik meg neked a lehetőség, hogy fiatalokért meg nőkért sírjon a szád a középkorú férfi politikusok helyett
Nekem semmi bajom a független ujságírás mintapéldájával aki azóta márt dk-s párttag.
Nyilván az újságírói végzettsege alkalmassá teszi a pozíciójára mint fővárosi tanácsadó.
Ahogy Vágópista is biztos jeledkedik a járműszerelésben. Hisz vegyészmérnök.
Tarlósnak 2 alpolgármestere volt. Karácsonynak mennyi is?
Tudom a koncot szét kell osztani az összefogás miatt, hiszen ingyen egy fasiszta sem paktál le a bolsevikokkal.
"Ahogy Vágópista is biztos jeledkedik a járműszerelésben. Hisz vegyészmérnök."
Gondolom azt is megtudod mondani, hogy ki az aki jártas volt az járműszerelésben és tagja volt az előző felügyelő bizottságnak, most viszont elvette a munkáját.
Nem vagyok tisztában vele kik voltak abban a bizottságban.
Lehet értettek is hozzá. De az is lehet, hogy nem.
De ha esetleg nem értettek hozzá ők sem, akkor ez a mostani városvezetés mennyivel is különb?
"Ahogy Vágópista is biztos jeledkedik a járműszerelésben. Hisz vegyészmérnök."
Nem tudom eddig milyen hitben éltél, de a bizottsági tagok feladata nem a szerelés. Mellesleg tanult gépészetet.
"Tarlósnak 2 alpolgármestere volt. Karácsonynak mennyi is?"
Tarlósnak 3 volt, azelőtti ciklusban meg 4. De 5 alpolgármester Olgával, az aritmetikai ismereteim szerint, még mindig kevesebb a 37 tanácsadónál.
"Tudom a koncot szét kell osztani"
Mint a trafikokat? Kik is azok, akik úgy osztogatják a "szóban is teljesíthető" többmillás tanácsadói szerződéseket, mintha cukorka lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!