Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen módszerrel lehet havi...

Milyen módszerrel lehet havi 1-2 kg-ot fogyni?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom h heti 1-2 kg.De nekem az gyors.
2010. júl. 30. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:
61%

1. szabály: ne vond meg hirtelen a kaját! Ugyanúgy reggelizz, ebédelj, vacsizz, mint eddig! Legfeljebb egy kicsit könnyebb ételeket! Mondjuk több gyümölcsöt, főzeléket, és kevesebb zsíros ételt egyél! A cukrot ne vond meg, mert attól csak éhesebb leszel.

2. szabály: mozogj! Nem feltétlen arra gondoltam, hogy menj el konditerembe, hanem pl. ahová csak lehet, biciklivel menj, ne busszal vagy autóval!

Ezt betartva simán meglesz.

2010. júl. 30. 10:12
 2/9 Mányi Natália válasza:
25%

sziaasztok !!

én ugy fogytam le 2 hétt alatt -7kg hogy nem ettem szén-hidrátot csak reggelente és melete 10 percet mozigtam .Ez szerintem mindenkinek be válik :))

2010. júl. 30. 10:39
 3/9 anonim válasza:
100%

1-2 kg-ot könnyűszerrel leadsz úgy, hogy semmilyen ételt nem vonsz meg magadtól, amit eddig is ettél.

A titok a több mozgásban rejlik. Buszozás, vagy kocsi helyett gyalog menj. Ha lejársz például egy kosárpályára dobálni, már azzal is kalóriát égetsz el és még élvezed is. Ha biciklizel, azzal nem csak a combizmok, de az alsó hasizom és a popsid is formálódik.

Mivel ételt nem vonsz meg a szervezetedtől, ezért nem kezd el raktározni, így nem jön létre a jojó effektus, biztos siker!

Egyébként először csak azt fogod látni, hogy formálódott az alkatod, lehet a mérleg nyelve nem fog elmozdulni..de ez csak azért van, mert az izomnak is, amit kifejlesztettél, van tömege.

2010. júl. 30. 10:44
 4/9 A kérdező kommentje:

2 hét alatt 7 kg?:O

én 7kgot 5-7 hónap alatt akarok fogyni,nem 2 hét alatt!!

2010. júl. 30. 10:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"én 7kgot 5-7 hónap alatt akarok fogyni,nem 2 hét alatt!!"

Ez a lényeg, a hirtelen nagy fogyásnak sok hátulütője lehet.

10:44-nek teljesen igaza van!

2010. júl. 30. 10:51
 6/9 bubuzéla ***** válasza:

"én 7kgot 5-7 hónap alatt akarok fogyni,nem 2 hét alatt!!"

És jó eséllyel ez meg is marad. Közben nem lassul be az anyagcseréd még az is lehet, hogy a szírégető kapacitásod nő. Aki tartós eredményt elér nehezebben tud hízni!

[link]

2010. júl. 30. 11:40
 7/9 A kérdező kommentje:

szerintetek ezzel a módszerrel nem fog lógni a mellem?mert igazából legfőképpen a bőröm miatt szeretnék lassan fogyni,és nem mellesleg a melleim miatt,nem szeretném ha lógósak lennének 19 éves korom ellenére.

így is gyengébb lehet a kötőszövetem,mert ennek a 1 kg-nak hála eléggé striás vagyok,nagyon sok helyes:S

2010. júl. 30. 12:22
 8/9 bubuzéla ***** válasza:
78%
Sportoljál és akkor feszesebb leszel.
2010. júl. 30. 12:33
 9/9 anonim ***** válasza:
78%

Végre egy értelmes ember, aki nem 5 perc alatt akar lefogyni! :)

Szerintem lassan fogyni nagyon könnyű, került a fehér lisztes és finomított cukros ételeket, sportolj (az a bőrnek is jót tesz). Ha ez nem elég, akkor a teljes kiőrlésű lisztes dolgok fogyasztását korlátozd reggelire.

2010. aug. 3. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!