1hónap alatt szerintetek?
sziasztok:)
arra lennék kiváncsi h egy hónap alatt mennyit tudnék fogyni ha kezdésnek megcsinálnám a 13napos diétát(napi 400kalória kb), utána pedig minden este futnék 30percet, persze a diétát nem hagynám abbba( délig csak gyümit ennék, utána meg 1 jóreggelt szeletet) tudo drasztikus, de mndenképpen elszeretnék érni pár kilót:)
amugy 177cm/62kiló/17éves vagyok
előre is köszi a válaszokat:)
a kérdésre senki nem válaszol?:S
nem vagyok am megelégedve magammal
Szia!
Nem tudom mennyit tudnál fogyni, amúgy nem is tűnsz kövérnek ezek alapján. Szóval nem sokat, főleg nem zsírból.
DE! Ez a diéta teljesen rossz. 400 kalória semmire sem elég. Ha nem akarod duplán visszaszedni a keservesen leadott kilókat, akkor inkább sportolj, ahogy itt leírtad, de egyél többet, kb. 1500 kalóriát.
A diéta elején úgyis több kiló megy le, szóval ezzel is változást fogsz elérni egy hónap alatt, és így vissza se jönnek a kilók, beteg sem leszel. NEM JOBB?:)
Azért az anorexia túlzás, de 177 cm / 62 kilóval kövér biztos nem lehetsz, maximum nem szép az alakod, nem vagy sportos.
Ha ilyen drasztikus diétába kezdesz, akkor rengeteg izom lemegy rólad, elveszted a testformádat, löttyedt leszel, még sokkal rondább.
Úgyhogy egyél rendesen napi 4x egészséges kajákat, üdítőt, csokit ne egyél, sok csirkehús, túró, zöldség, és emellett mozogj sokat.
Eljárhatsz napi 1 órát futni, biciklizni, vagy otthon DVD-re is tornázhatsz. 1-2 hónap alatt szuper alakod lesz, ha ezt betartod. Ha ilyen 13 napos hülyeségeket csinálsz akkor ronda löttyedt leszel, 10 kilóval kevesebb, de reng rajtad a háj, az izomtónusod pedig eltűnik teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!