Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1hónap alatt szerintetek?

1hónap alatt szerintetek?

Figyelt kérdés

sziasztok:)

arra lennék kiváncsi h egy hónap alatt mennyit tudnék fogyni ha kezdésnek megcsinálnám a 13napos diétát(napi 400kalória kb), utána pedig minden este futnék 30percet, persze a diétát nem hagynám abbba( délig csak gyümit ennék, utána meg 1 jóreggelt szeletet) tudo drasztikus, de mndenképpen elszeretnék érni pár kilót:)

amugy 177cm/62kiló/17éves vagyok

előre is köszi a válaszokat:)

2010. júl. 29. 20:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Nanana, napi 400 kalória ? Nem is olvastam tovább ,ez már itt rossz..
2010. júl. 29. 21:11
 2/8 anonim ***** válasza:
te miből akarsz fogyni?-.-
2010. júl. 29. 21:20
 3/8 A kérdező kommentje:

a kérdésre senki nem válaszol?:S

nem vagyok am megelégedve magammal

2010. júl. 29. 21:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom mennyit tudnál fogyni, amúgy nem is tűnsz kövérnek ezek alapján. Szóval nem sokat, főleg nem zsírból.

DE! Ez a diéta teljesen rossz. 400 kalória semmire sem elég. Ha nem akarod duplán visszaszedni a keservesen leadott kilókat, akkor inkább sportolj, ahogy itt leírtad, de egyél többet, kb. 1500 kalóriát.

A diéta elején úgyis több kiló megy le, szóval ezzel is változást fogsz elérni egy hónap alatt, és így vissza se jönnek a kilók, beteg sem leszel. NEM JOBB?:)

2010. júl. 29. 21:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Mutass képet, aztán megmondjuk elégedettnek kéne-e lenned magaddal.
2010. júl. 29. 21:37
 6/8 anonim válasza:
anorexia
2010. júl. 29. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért az anorexia túlzás, de 177 cm / 62 kilóval kövér biztos nem lehetsz, maximum nem szép az alakod, nem vagy sportos.

Ha ilyen drasztikus diétába kezdesz, akkor rengeteg izom lemegy rólad, elveszted a testformádat, löttyedt leszel, még sokkal rondább.

Úgyhogy egyél rendesen napi 4x egészséges kajákat, üdítőt, csokit ne egyél, sok csirkehús, túró, zöldség, és emellett mozogj sokat.

Eljárhatsz napi 1 órát futni, biciklizni, vagy otthon DVD-re is tornázhatsz. 1-2 hónap alatt szuper alakod lesz, ha ezt betartod. Ha ilyen 13 napos hülyeségeket csinálsz akkor ronda löttyedt leszel, 10 kilóval kevesebb, de reng rajtad a háj, az izomtónusod pedig eltűnik teljesen.

2010. júl. 29. 22:26
 8/8 bubuzéla ***** válasza:
Mégszarabbul fogsz kinézni. Inkább sportolj és táplálkozz normálisan. A kalóriával nem tudom mit akarsz. Az étel minőségét nézd és itt most nem arra gondolok, hogy 100 ezerért vegyél kaviárt, hanem feldolgozatlan ételeket egyél, lejetőleg liszt és cukormentesen.
2010. júl. 29. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!