Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem akarok hájanya lenni....

Nem akarok hájanya lenni. Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
A szülés előtt olyan vékony voltam, hogy mindenki azzal idegesített, hogy anorexiás vagyok (nem). A terhesség alatt felkúszott 22 kiló, amiből 15 még mindig rajtam van. Elpuhultam, elhájasodtam. Nem eszem édességeket, nem zabálok, hetente 3x sportolok (20-25 perc futás vagy legalább 1 óra kerékpározás). Ennél többet nem szeretnék mozogni, mert úgy érzem ez a 70 kiló már megterheli az ízületeimet. Szeretnék fogyni és utána jobban belevetni magam. De hogyan? Próbáltam szénhidrátszegényen étkezni, próbáltam a kalóriát visszafogni, nem használt. A legrosszabb, hogy pontosan tudom, hogy 6 után nem szabad enni, de ha nem eszem, rendesen szédülök. Most 2 szelet trappista sajttal próbálok túlélni reggelig. Ha valakinek van ötlete, tapasztalata, nagyon hálás lennék!

2020. máj. 12. 19:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Bár azt mondod nehezedre esik este 6 után enni, valójában csak egy berögzült szokásról van szó, nem valós problémáról. Az időszakos böjtöt ajánlanám, ahol csak a reggelit hagyod ki és este 6 után nem eszel, tehát az első étkezés kb. délben történik. Én ìgy fogytam a második gyerekem mellett -15 kg-t 3 hónap alatt, úgy hogy szoptattam is mellette. A gyerekek mellett egyszerűen sokkal jobban ment, az hogy csak megmondták mikor egyek, és nem azt, hogy mit. Nem változtattam nagyon az étkezésen, nem stresszeltem rá, néha becsúszott egy kis pasta vagy kenyér is. Tényleg az első7 után már semmi problémám nem volt és egy tök jó strukturát adott a napomnak. Nézz jobban utána nagyon sok csoport van, ahol kismamák ezzel fogynak!
2020. máj. 21. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!