Konkrétan csak akkor fogyunk, ha izzadunk is torna, biciklizés, futás stb. közben?
Figyelt kérdés
Mármint ha az ember úgy tornázik, hogy nem folyik le róla a viz, akkor az gondolom, hogy sokat nem használ..2010. júl. 29. 13:20
1/3 anonim válasza:
Miért ne használna? Nem a zsírt izzadod ki! Meg egyébként van, aki nem is annyira izzadós fajta. Pl.én! Én kb. 20-25 perc után kezdek el egyáltalán gyöngyözni, más meg 5 perc után, mintha tusolt volna. Nem ettől függ a fogyás!
2/3 A kérdező kommentje:
Ok!!!!Csak mert réegn addig bicajoztam amig le nem folyt a viz a homlokamon:D
2010. júl. 29. 14:16
3/3 anonim válasza:
Huhh, na nekem akkor nagyon sokat kéne tekerjek,hiszen nem vagyok izzadós típus. Rubint Réka tornája alatt se izzadtam, pedig az nagyon kemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!