Ha fogyni szeretnék az számít, hogy a nap melyik szakaszában szoktam edzeni?
Reggel 5-kor szoktam kelni, hogy munka előtt tudjak szobabiciklizni, heti 4x 90-100 percet szoktam tekerni, az aktivitásmérőm szerint ez általában 915-1000 kalória. Egyenlőre egy hónapja kezdtem bele a diétába és edzésbe, lassan fogyok is, de azért kíváncsivá tett, hogy más napszakaszban hatékonyabb vagy maradhat a kora reggeli edzés?
23N
165 cm és 59-60 kg
Gyakorlatilag az éhgyomri aerob amit csinálsz, a legjobb a zsírégetés szempontjából. Gondolom aerob tartományban tolod, nem tekersz másfél órát kardió tartományban :D
Profik is ezt csinálják diétakor, reggel éhgyomri aerob (köznyelvben kardio) a nap későbbi részében a súlyzós edzés.
Ügyes vagy, mostmár "csak" a kajára kell figyelni.
A neten megtalálod, hogy mi ennek a biokémiája.
Persze van aki nem bírja az éhgyomri edzést.
Köszönöm a válaszokat, megnyugtató tudni, hogy a reggeli edzés is ilyen hatékony!
Igen, anaerobic és aerobic között szokott mozogni, az ennél alacsonyabb tartományt nem érzem elég intenzívnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!