Az miért van, hogy sok túlsúlyos ember cukormentes üdítőitalt iszik?
Figyelt kérdés
Többnyire víz helyett.2020. máj. 11. 15:24
11/16 anonim válasza:
Mert az emberek látványos dolgokban szeretnek pótcselekvést művelni, ahelyett, hogy normálisan étkezzenek. Átszokik a cukros üdítőről édesítőszeresre, mert hogy a cukros hízlal, miközben eszébe se jutna szimplán vizet inni, viszont így elmondhatja magáról, hogy tett egy lépést a lefogyás felé. Fogyni persze nem fog, mert ugyanúgy kétszer annyit megeszik, mint amennyit kellene.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2020. máj. 12. 11:31
13/16 anonim válasza:
Én is nagyon sokszor próbálkoztam azzal, hogy akkor mostantól csak ásványvizet fogok inni... nem ment soha. Melegebb időben, picit behűtve nagyon jól tud esni. Viszont máskor konkrétan inkább nem iszom semmit sem egész nap, mert eszembe sem jut, nem kívánom és nem szeretem a vizet. Az üdítőket, teákat, szóval kb. bármit aminek van normális íze azt szívesen megiszom és ott nem kell számolgatnom, meg figyelnem, hogy ittam-e már a nap folyamán. Hogy ne cukros löttyökket nyakaljak egész nap, inkább iszom cukormentes üdítőket mert az is jobb valamennyivel és kb. az az egyetlen lehetőség.
14/16 anonim válasza:
Szörppel iszom a vizet, néha citromlével, teát agyoncukrozom és mégsem ez okozza az elhízást. Inkább a sok zabálás. Ha valakinek jó a veséje, akkor ezek a lónyálak átmennek a szervezeten, senki sem a folyadékkal bevitt kalóriáktól lesz elsősorban kövér. Egyébként nem szeretem a sima vizet én sem, ezért van így.
15/16 anonim válasza:
13:
Ha csak egy hónapra abbahagynád, már nem is kívánnád. De persze egyszerűb pótmegoldásokhot folyamadni, mint a függőségedet felszámolni.
16/16 anonim válasza:
15-ös Nem kívánom, hanem ha vizet kell innom, akkor nem iszom. Azzal meg gondolom vágod, hogy mi a baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!