Tudnátok segíteni candida diéta kapcsán?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nem fogyókúra, de mégiscsak diétás étrend. Nagyjából tudom, miket lehet enni, de aki ilyen diétán van, mit eszik pl reggelire? (Kenyér helyett, én nagyon kenyeres vagyok sajna) És mivel édesít? Eritritet, steviát lehet használni, vagy azt sem? És a fehérjeporomat amit edzés után fogyasztok, ihatom így is? Édesítőszerekkel van édesítve.2020. ápr. 29. 10:25
1/4 anonim válasza:
Lehet venni ch és élesztőmentes kenyeret, Pesten pl.a Lipóti pékségben de szeritnem már lehet kapni nagyobb üzletláncoknál is (Spar,Tesco). Ill. Abonettet ettem, szendvicsként használva.
2/4 anonim válasza:
Ja,édesítőt soha nem használtam. Szimplán cukor nélkül ettem-ittam. Szóval a fehérjeporral kapcsolatban nem tudok segíteni,olyat se fogyasztottam soha.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Nagyon nehéznek találom ezt az étrendet, mert szinte semmit nem lehet enni amit szoktam, ráadásul egymásnak ellentmondó információk vannak különböző oldalakon.
2020. ápr. 29. 13:52
4/4 anonim válasza:
Igen, nekem is nehéz volt. Én anno egy noteszt/füzetet befogtam, nekiültem és szépen beleírtam azokat amiket ehetek. Ezzel mentem vásárolni, majd ezekből főztem. Idővel majd mindig bővülni fog a lista és egyszerűbben fog menni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!