Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezek közül melyiket ehetem a...

Ezek közül melyiket ehetem a candida diéta második szakaszában?

Figyelt kérdés

Fontos hogy nem divatcandidas vagyok hanem tényleg beteg vagyok.

Néhány kérdésben tudnátok segíteni hogy ehetem e?már ha csak egyre választ kapok nagyon boldog leszek

Cukormentes kakaó por

Laktózmentes natúr joghurt

Laktózmentes tej

Tehéntúró

Sertés hús( első időszakban tiltott,de a másodikban is? )

Tortazselé por(Ha cukormentesre csinalom?szülinapi ünnepség lesz talán egy kevés árthat?)

Májkrém

Kávé? (Tényleg savasít?)

Rama margarin

Gesztenye

Narancs

Gluténmentes teszta(pl kukoricalisztből,burgonyalisztbol)

Rizsliszt

?????????????????

2020. ápr. 24. 22:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Cukormentes kakaó por mehet, tehéntúró kizárt, szerintem a sertés hús is, de abban nem vagyok biztos, kávét is kezdhetsz inni (de csak cukor és tejmentesen) és gesztenyét is ehetsz. Többit én sem tudom. Én is tartottam ilyen diétát, de nem olyan szigorúan mint te. Mi a betegséged pontosan megkérdezhetem? Nekem csak nőgyógyászati gondok voltak, de elmúlt 1 hónap diéta után immár 1 éve.
2020. ápr. 25. 00:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nekem is nőgyógyászati (De az nagyon) + gyomor problémák puffadás leginkább

De olyan szinten hogy a nőgyógyászati problémám a dieta előtt havi szintem előjött 2 évig.Akkor már nem láttam más megoldást belekezdtem és már 4 hónapja tart a diétám, és ha pl hibázok akkor előjön ismét.

Első szakasz alatt kávét ittam amiről nem hittem,hogy káros és visszajött a dolog.

És azt mondták nekem akkor hogy savasít

főleg éhgyomorra.

Tehát az első szakaszban alig ettem valamit 2 hónapig tartott. 15 kiloval könnyebb lettem és éheztem.nem is volt gondom.

De ennek már vége már eszek hála istennek a második szakasz kicsit többet enged.

Orvos nem tudott sehogyan segíteni ezért magamtól álltam neki.

A cél az hogy augusztusban nyaraláskor ne legyen gond.... Ha érted:D

2020. ápr. 25. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!