Mit sportoljak, hogy a combomról és a csípőmről lemenjen a felesleg?
Figyelt kérdés
Körte típusba tartozom, tehát a combomon, a fenekemen és a csípőmön rakódik le a zsír. 169cm/69 kg vagyok. Szeretnék minimum 5 kg-ot leadni. Milyen edzést ajánlanátok, hogy az említett területeken csappanjon meg a zsírréteg?2010. júl. 29. 11:46
1/7 anonim válasza:
Én is így vagyok.Innen a legnehezebb lefogyni.Tornázz.
2/7 szyszkó válasza:
de mien torna gyakorlatott? bocsi de én is ilyen tipus vagyok és hiábba probálkozom nem sikerül semmivel
4/7 anonim válasza:
fuss. biciklizz. hullahoppozz. illetve van fent youtube-on R.Rékának 5 percesei azok nagyon jók.
én most kezdtem és remélem hogy látszódni fog az eredmény kis időn belül :)
6/7 anonim válasza:
Naponta járj el futni. Szerintem az használna.
7/7 anonim válasza:
Norbi Update Tv- Van ot perced 1 elso es 2 resz ha ezeket megcsinalod garantalt mi az a 10 perc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!